En Sıcak Konular

Cimbom'da Feldkamp'a isyan

24 Aralık 2007 17:05 tsi
Hastalık gerekçesiyle Ankara deplasmanına gitmeyip, Noel tatili için Almanya'ya giden Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'a yönetim içinden de büyük tepki var.

Sezonun ortalarında Fenerbahçe'nin 7 puan önünde olan ancak devre sonunda ligi hem Sivasspor hem de Fenerbahçe'nin ardında 3. bitirebilen Galatasaray'da, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp hedef adam durumunda.

Son olarak Feldkamp'ın hastalığı gerekçesiyle takımının son deplasmanı için Ankara'ya gitmeyip, ülkesi Almanya'ya Noel tatili için gitmesi Asbaşkan Adnan Polat dışında bütün yöneticileri Feldkamp'ın karşı karşıya getirdi. Adnan Polat'ın en büyük destekçisi olan transferde döneminde yarattığı projelerle finans kaynakları ortaya çıkaran Haldun Üstünel'in bile Feldkamp'ın bu gidişini büyük hata olarak yorumlayıp, hocaya karşı tavır aldığı öğrenildi. Yöneticilerin büyük bir bölümü Feldkamp ile sezonun ikinci yarısına devam edilmemesi görüşünü taşırken, Başkan Özhan Canaydın'ın tepkileri yatıştırdığı öğrenildi.

250 BİN MARKTAN 1 MİLYON EUROYA

Feldkamp'ın yaşı yanısıra sezon içinde Hakan ve Lincoln'ü kadro dışı bırakmasının ardından takımının düşüşe geçtiğini öne süren bazı yöneticiler, "15 yıl önce 250 bin mark alan teknik direktörü 74 yaşında 1 milyon euro emeklilik ikramiyesi verdik. Adam da kafasına göre davranıyor. Ayrıca kulüp olarak Adnan Polat'ın oteline 160 bin dolar otel ücreti ödüyoruz" diyerek Feldkamp olan tepkilerini dile getirdiler.

Bu arada Feldkamp'ın sezonun ikinci yarısında takımın başına dönüp dönmeyeceği de ayrı bir tartışma konusu oldu. Yöneticilerin çoğunluğu "İnşaallah dönmez. Yerli ya da yabancı kimi getirsek bundan iyi olur" görüşünü ortaya attılar.

FUTBOLCULAR DA SEVMİYOR

Sezona çok iyi başlayan ancak ligde ilerleyen haftalarda düşüşe geçen sarı-kırmızılı takım UEFA Kupası'nda da çok kolay gruptan güçlükle çıkabilmesinin sorumlusu da Feldkamp olarak görülüyor. Futbolcular ile Alman hoca arasında ilişkinin her geçen hafta zayıflaması da G.Saray'ın son haftalardaki düşüşüne en önemli neden olarak gösteriliyor. Feldkamp'ın saha içi taktik uygulamalarının yanısıra bireysel olarak uyguladığı disiplin sarı kırmızılı futbolcuların tümünün tepkisini çekiyor. Son haftalarda oyundan alınan oyuncuların tepkileri bunun açıkca göstergesi olarak vurgularıyor.

Hürriyet
 



Bu haber 623 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,892 µs