En Sıcak Konular

Playboy Cumhurbaşkanı Fransa’yı değiştirdi

24 Aralık 2007 09:22 tsi
Playboy Cumhurbaşkanı Fransa’yı değiştirdi 
Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, Elysee geleneğini yıktı. Fransızlar politikacıdan çok playboy gibi davranan cumhurbaşkanlarına alışmaya çalışıyor.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, “Playboy” imajıyla Fransızların gözündeki klasik lider imajını yerle bir ediyor. İngiliz The Guardian gazetesinin yorumuna göre “entelektüel mösyö cumhurbaşkanı” imajına alışkın olan Parisliler hızlı değişimin şokunu yaşıyor. Eski top model ünlü şarkıcı Carla Bruni gibi cumhurbaşkanlığı konutu Elysee Sarayı’na girip çıkan kadınların listesi kabardıkça Fransızların şaşkınlığı da artacağa benziyor. Sarkozy’den önceki cumhurbaşkanları özel hayatlarını gizli tutarken, ekimde ikinci eşinden de boşanan Sarkozy gönül rahatlığı içerisinde sevgilisiyle gece gezmelerine çıkıyor. Öte yandan Fransa’nın sevgilisi olarak bilinen şarkıcı Yannick Noah da Sarkozy’ye ateş püskürdü ve onun bir işe yaramadığını ima etti. Paris Match Dergisi de Sarkozy’nin kendi izniyle çekilen ve bir haftalık özel yaşamını gösteren fotoğrafları yayınladı. Fotoğrafçı Bettina Rheims, Elysee’deki yatak odasında, çalışma odasında, yemek salonunda ve iş gezilerinde Sarkozy’nin özel fotoğraflarını çekti. Rheim’in bir hafta boyunca Sarkozy’yi takip ederek çektiği fotoğraflar Paris Match dergisine “Samimi Nicolas Sarkozy” başlığıyla kapak oldu. Fotoğraflardan birinde Sarkozy ve iki oğlu yemek masasında sohbet ederken görülüyor.

Yatak odasında poz verdi

Sarkozy’nin özel hayatının kapılarını basına açması tartışılıyor. Elysee’nin kapılarını basına açan Sarkozy yatak odasında dahi poz verdi. Sarkozy’nin hem iş hem de özel yaşamından fotoğraf kareleri artık magazin dergilerini süslüyor. Hiçbir Fransız lider bugüne kadar bu oranda magazin basınına konu olmamıştı.

akşam



Bu haber 278 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,260 µs