En Sıcak Konular

Ümraniye'de 5 otomobil kundaklandı

24 Aralık 2007 08:45 tsi
İstanbul Ümraniye'de kimliği belirsiz kişiler tarafından 5 araç kundaklandı. Olayda otomobillerde ciddi bir hasar meydana gelmezken, saldırganlar olay sonrası kaçmayı başardı.

Olay, Ümraniye Esat Paşa Mahallesi Ziya Paşa Caddesi üzerinde dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirlenemeyen şahıslar otomobil markaları Şahin, Kartal, Renault Kango ve Wosvogen Transporter olan 4 otomobili, üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Araçların alev aldığını gören mahalle sakinleri polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri arka arkaya sıralı haldeki yanan otomobillere müdahale etti. Yangında araçlarda küçük çapta hasar meydana gelirken, saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı.

Bu olaydan yaklaşık 7 saat sonra ise Gaziosmanpaşa 1144 Sokak'tan bir oto yangını haberi geldi. Kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından üzerine yanıcı madde dökülen araç, alev alev yandı. Vatandaşlar polise ve itfaiyeye haber verirken, olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Otonun yanmasının ardından olay yerine polis ekipleri tarafından şerit çekildi. İtfaiye ekipleri tarafından incelemelerde bulunan Olay Yeri İnceleme ekipleri delil topladı.

Otomobilin yandığı sokakta bulunan mahalle sakinleri ise bütün bu olanlara isyan etti. Yanan aracın milli servet olduğunu vurgulayan semt sakinleri, olayın faillerine tepki gösterdi.

Minibüs yanmadan önce, otomobilin başında bir kişinin durduğunu ve çakmağını çakmaya başladığını söyleyen bir görgü tanığı, "1 kişi arabayı yakmaya çalışırken, sokağın başında bulunan 2 kişi ise gözcülük yapıyordu. Şahıslar siyah giyimliydiler" şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
zaman



Bu haber 528 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,540 µs