En Sıcak Konular

'Chat'leşiyor diye karısını öldürdü

19 Aralık 2007 12:09 tsi
Ankara'da garson Coşkun A., internette okey oynayıp chat yapan 10 yıllık eşini bir erkekle flört ettiğini ileri sürerek 3 kurşunla öldürdü..

Ankara'da bir restoranda garsonluk yapan, Coşkun A., karısı Elif A.'yı (28), internet üzerinde başka bir erkekle okey oynayıp chat'leşirken yakaladı. Karı koca arasında yaşanan kavga sonucu, Elif A., 9 yaşındaki oğlunu babasına bırakıp, 1.5 yaşındaki kızını alarak babasının Bahçelievler'deki evine sığındı. Aradan 15 gün geçtikten sonra, Coşkun A., 9 yaşındaki oğlunu da yanına alarak, karısıyla barışmak için kayınpederinin dairesine gitti. Barışma amacıyla başlayan konuşmada, konu tekrar 'chat'ten açıldı. Karısının 'chat'leştiği erkekle flört ettiğini de ileri süren öfkeli koca, karısını, "Baş başa konuşalım" diye balkona çağırdı. Karı-koca balkonda konuşurken peş peşe üç el silah sesi geldi. Coşkun A., 10 yıllık karısını balkonda 3 kurşunla öldürdü.

İKİ ÇOCUKLARI VARDI
Olaydan sonra karakola teslim olan Coşkun A., "namusumu temizledim" dedi. Coşkun A.'nın, polislere, "Karım Elif, internette bir siteye üye olmuş. Orada okey oynuyormuş. Bir erkekle tanışmış flört etmeye başlamış. Ben karımı internette 'chat'leşirken suçüstü yakaladım. Zaten karım da o erkekle flört ettiğini itiraf edince çekip vurdum" dediği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen öfkeli koca tutuklandı. Bir anda anneleri ölen, babaları ise hapse düşen 9 yaşındaki erkek ile 1.5 yaşındaki kız çocuğuna nine ve dedelerinin bakacağı öğrenildi.

Sabah



Bu haber 499 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,588 µs