En Sıcak Konular

İstanbulu'un göbeğinde araç kundakladılar

19 Aralık 2007 09:59 tsi
Şişli ve Beyoğlu ilçelerinde yüzleri maskeli kişiler, park halindeki araçlara molotof kokteyli attı. Molotoflu saldırılardan 12 araç zarar gördü.

Şişli Feriköy Dilek Sokak'ta maskeli 3 kişi, park halindeki 6 araca molotof kokteyli atarak ateşe vermek istedi. Yanmaya başlayan araçlar, vatandaşlar tarafından söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı. Maskeli eylemcileri gören vatandaşlar, "Ellerinde poşetler vardı. Sokağa girince araçlara savurup kaçtılar. Biz kendi imkanlarımızla söndürmeye çalıştık." diyerek olay anını aktardı.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Kuzey Sokak'ta ise maskeli yaklaşık 20 kişilik grup, 6 aracı ateşe vermek istedi. Ellerindeki molotof kokteyllerini park halindeki, 3 otomobil, 1 cip, 1 otobüs ve kamyonete atan şahıslar olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu. Yanan araçlara ilk müdahale, mahalledeki vatandaşlar tarafından yapıldı. Kovalarla yanan araçlara su döken vatrandaşlar alevleri söndürdü. İtfaiye ekipleri ise saldırıda bulunulan araçlarda yangının devam etme ihtimaline karşılık inceleme yaptı.

Buradaki saldırıyı gören bir kadın, "Sesler gelince pencereyi açıp dışarı baktı. Attıkları molotof kokteyllerinden biri benim yüzüme geliyordu. Maskeli yaklaşık 20 kişiydiler. Molotof kokteyllerini attıktan sonra kaçıp uzaklaştılar." dedi.

Polis kısmen yanan araçlarda incelemerde bulunarak, şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Ayrıca bölgede başka saldırılara karşı tedbir alındı.

Samanyolu



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,745 µs