astronomik ücreti ne? | " /> astronomik ücreti ne? | "/>

En Sıcak Konular

Ali Kırca'nın yeni astronomik ücreti ne?

19 Aralık 2007 09:32 tsi
Ali Kırca'nın yeni astronomik ücreti ne? ATV'de ayda 20 bin dolar kazanan Ali Kırca Show TV'ye transfer oldu. Kırca'nın, Show TV'deki yeni görevine yılbaşında başlaması bekleniyor. Herkes Kırca'nın yeni maaşını merak ediyor. Bir de hedeflerini tutturması halinde yıllık bonus sözkonusu. İşte

Ali Kırca ATV'ye istifasını sunarak, ayda 40 bin dolar maaş ile Show TV'ye transfer oldu.  Ali Kırca ATV'den ayda 20 bin dolar kazanıyordu. Şirketin belirlediği hedeflere ulaşılması halinde yılda 600 bin YTL alacağı konuşuluyor. Kırca Show haber bülteninin anchormanliğinin yanı sıra "Siyaset Meydanı"nı Show TV için yapacak. Kırca'nın yeni görevine yılbaşında başlaması bekleniyor. Kırca'nın Show TV ile anlaşmasıyla birlikte Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer de istifa edeceğini açıkladı.

ALİCAN DEĞER AÇIKLAMA YAPTI
Alican Değer'in medyadaki gelişmeyle ilgili olarak şunları belirtti: Bugün itibariyle bana Show TV ana haberi için Ali Kırca ve arkadaşları ile anlaşıldığı, yılbaşından itibaren yeni ekibin görev yapacağı deklare edildi.

Öncelikle, Çukurova grubunun medyasında yöneticilik yaptığım beş yılı aşkın bir süre boyunca inanılmaz özgür bir ortamda çalıştığımızın altını çizmek isterim. Geçen sürede haber merkezine tek bir istek gelmemiştir ve yönlendirme yapılmamıştır.

Çukurova grubu, patronundan kapıdaki görevlisine kadar çağdaş, insana saygılı ve şeffaf bir çalışma ortamıdır. Ali Kırca ise yetkinliği tartışılmaz bir televizyon habercisidir. Keza, Murat ve Korcan gibi. Hepsi başarılı dostlarım ve meslektaşlarımdır. Çukurova grubu ile yeni ekibin kısa sürede iyi işlere imza atacağına eminim.

Yeni ekibin burada bulacağı haber merkezi bence Türkiye’nin en iyisidir. Her bir eleman yetkinliğini kanıtlamıştır. Son beş yılın dördünde reytingde birinci olmuş, bu yılı ise ikinci kapayan bir performans göstermişlerdir. Eminim ki Ali Kırca da Murat da çok iyi farkındadır. Temennim, yeni ekibin burada çalışan kardeşlerim ile kaynaşması başarılı işlere imza atmasıdır.

Haber bülteni namusumuzdur. Yılbaşına kadar tek bir şey aksamadan herşey aynen devam edecektir. Yeni yılla birlikte bayrağı yeni ekibe teslim edeceğim."

gazeteport



Bu haber 445 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,844 µs