En Sıcak Konular

Cenaze'de Bahçeli ile Demirel arasında soğuk rüzgarlar esti.

18 Aralık 2007 11:43 tsi
Kocatepe Camii’nde öğleyin kılınan cenaze namazı öncesi tabutun önüne gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki mesafe dikkat çekti. 18 Aralık 2007 Salı 03:40Demokrat Parti Genel Sekreteri Prof. Dr. Kami

Kocatepe Camii’nde öğleyin kılınan cenaze namazı öncesi tabutun önüne gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki mesafe dikkat çekti.


Demirel’in hemen arkasında duran Bahçeli tüm ısrarlara rağmen Demirel’in yanına gelmemek için direnerek selam vermezken, arkasında durduğu söylenmesine rağmen Demirel de dönüp Bahçeli ile selamlaşmadı.


Bahçeli ön sıraya geçmek zorunda kalınca Demirel’in elini sıkarak selamlaşmak zorunda kaldı. DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ise Demirel ve Bahçeli’nin olduğu yere gelmeyerek yandaki cenazenin önünde uzak bir mesafede saf tuttu.


Ağar, namaz biter bitmez de kimseye selam vermeden hızla camiden uzaklaştı. Demirel, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından DYP’de yaşanan Genel Başkanlık yarışında, kendisine rağmen Tansu Çiller’i desteklemesi nedeniyle arası açılan eski bakanlarından Necmettin Cevheri ile dün kolkola girdi.


Demirel o dönem Cevheri için "sırtımdan hançerledi" demişti. Hançer olayının anımsatılıp "Cenaze töreninde Sayın Demirel düşman çatlattınız" sözüne Cevheri, gülerek, "Düşmanlık yoktu ki" karşılığını verdi.


Cevheri, "Tamamiyle bir yanlış anlamadan hareketle söylenmiş sözlerdi. O zaman biz de kendi hudutlarımız içinde bir hançerlemenin olmadığını anlatmaya çalıştık" dedi.

Haber Vitrini



Bu haber 573 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,630 µs