En Sıcak Konular

Kuzey Irak BBG evinde işler karıştı

18 Aralık 2007 12:02 tsi
Kuzey Irak BBG evinde işler karıştı Büyükanıt'ın da gündeminde olan Kuzey Irak BBG evinde neler yaşandı? Gelişmeler, Türkiye'ye yansımaları, son bilgiler sadece iyibilgi'de

Kuzey Irak BBG evinde işler karıştı

ABD’den gelen oylarla 01 Apo’nun elenmesinin ardından evde 288 kişi kalan Kuzey Irak BBG evinde işler karıştı. Eleme gecesinde, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gönderilen SMS’ler eve bomba gibi düştü.

Gece sonunda 03 Murat Karayılan’ın elendiğine dair haberler henüz doğrulanmadı. 06 Cemil Bayık’ın ise taraftarlarının desteğine güvendiğini ve elemelerden korkmadığını her fırsatta dile getirdiği iddia edildi. 09 Bahoz’un Suriye’den gelen oylarla korumaya alındığı için Türkiye’den giden oylardan etkilenmediği belirtildi.

Kuzey Irak BBG evinde yaşanan bu gelişmelerin ardından 07 Bervan, 82 Jawez, 113 Hevi’nin anne babaları, çocuklarına “eve dönün, bayramı orada geçirmeyin” çağrısında bulundular.

Büyükanıt’ın açıklamalarından konuyu öğrenen bir grup milliyetçi genç ise yanlışlıkla Show TV’de yayımlanan BBG evini bastı. Evde çok sayıda kameranın ve aynanın kırıldığı, yarışmacılardan yaralananların olduğu rapor edildi. Diğer taraftan; İyibilgi muhabirine konuşan 04 Betül, “İyi ki bu baskın oldu. Yayıncı kuruluş bizi evde unutmuştu. Bir iki cam kesiğimiz de olsa bu sayede evden çıkabildiğimiz için mutluyuz” dedi.

Kuzey Irak BBG evinde elemelerin bayrama kadar süreceğinden endişe ediliyor. SMS oylarından etkilenmemek için Kandil'i söndürmeye kadar bir dizi tedbir alınacağına, taksiyle operasyona çıkmayı reddedenlerin ya da evi terk etmek isteyenlerin ise cezalandırılacağına kesin gözüyle bakılıyor.



Bu haber 1,682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,708 µs