En Sıcak Konular

Bayramda tüm yurt "buz" kesecek!

17 Aralık 2007 14:56 tsi
Kurban Bayramı süresince Karadeniz üzerinden gelen yüksek basınç sistemi ile yurt geneli soğuk havanın etkisinde kalacak.

Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, bugün hava sıcaklığı yurdun kuzey iç ve doğu bölgelerinde hissedilir derecede 4 ila 6 derece azalacak.

Gündüz sıcaklık değerleri; Karadeniz kıyıları ile Marmara’da 4 ila 7, Ege’de 5 ila 9, Akdeniz kıyılarında 12 ila 15, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Akdeniz’in iç kesimlerinde 0 ila 2, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda -4 ila -6, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu’nun batısında 5 ila 7 derece dolayında olacak.

Yurdun kuzey kesimleri yarın çok bulutlu Marmara’nın doğusu, ile Karadeniz kıyıları yağmurlu, Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.

Çarşamba günü; Karadeniz kıyıları yağmurlu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu kar yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek. Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis ve buzlanma görülecek.

Bayramın birinci gününde Karadeniz kıyıları yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu kar yağışlı, güney, iç ve batı bölgeleri çok bulutlu ve sisli geçecek.

Bayramın ikinci ve üçüncü günleri; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları yağmurlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu kar yağışlı, Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sisli geçecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

Bayramın dördüncü günü; yurtta yağış beklenmiyor. Yurdun kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, Marmara ile iç ve doğu bölgeleri sabah saatlerinde yoğun olmak üzere sis görülecek. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma görülecek.

Beş büyük ilde yarın hava durumu şöyle:

İstanbul 6/3
Ankara -3/1
İzmir 5/12
Adana 5/14
Antalya 8/17

8 sütun 



Bu haber 485 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,770 µs