En Sıcak Konular

İngiltere'yi sarsan yasak aşk

17 Aralık 2007 10:35 tsi
İngiltere'yi sarsan yasak aşk İngiltere'de anti-terör şefi, evli ve üç çocuk babası Sir Alan West’in, ABBA’nın üyelerinden "Frida" ile ilişkisi İngiltere’yi karıştırdı.

Medyaya göre bu yasak aşk Brown'ın otoritesine darbe niteliğinde.

İNGİLTERE'de terör ile mücadelede etkin rol oynayan, Başbakan Gordon Brown'ın özel güvenlik bakanı olarak görevlendirdiği Amiral Sir Alan West'in efsanevi İsveçli pop müzik grubu ABBA'nın üyelerinden Anni-Frid Lyngstad ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. The Mail on Sunday gazetesinde yer alan habere göre, 34 yıldır evli olan üç çocuk babası Alan West (59), Frida ismiyle tanınan ABBA'nın solisti Anni-Frid Lyngstad (62) ile birliktelik yaşadığını itiraf etti. Başbakan Brown'ın, Alan West'ten açıklama beklediği belirtilirken, yasak ilişkinin hala devam edip etmediği ise bilinmiyor.

Sir West, özel hayatını konuşmak istemediğini belirterek, basının sorularını yanıtlamaktan kaçındı; "Odaklanmam gereken çok önemli bir işim var" dedi. Mail o Sunday gazetesi, olayın Başbakan Brown'ın otoritesini sarstığını ve hükümete hakim olan manzaranın 1990'ların sonunda Muhafazakar Başbakan John Major'ın skandallar kabinesinin çöküşünü andırmaya başladığını yazdı.

ABBA solisti Anni-Frid ise Sir Alan West'in evliliğinde kendisi yüzünden sorunlar yaşandığına çok üzüldüğünü söylerken, "Ben masumum. Alan ile aramızda hiçbir şey yok. Biz sadece arkadaşız" dedi. Ancak elde edilen bilgilere göre, 2006 yılında bir davette yanyana objektiflere poz vermekten çekinmeyen ikilinin ilişkisi eskilere dayanıyor. Grubun dağılmasından sonra kendini hayır işlerine adayan şarkıcı, ABBA üyesi olan ikinci kocası Benny'den 1981'de boşanmıştı. 1999 yılında üçüncü eşi Alman kont Ruzzo Reuss von Plauen'in ölmesinden sonra bir daha evlenmedi.

Aktif haber



Bu haber 315 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,124 µs