En Sıcak Konular

Tuncay Özkan'ın amacı ne ?

16 Aralık 2007 12:14 tsi
Tuncay Özkan'ın amacı ne ? 
Tuncay Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Hatay Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantısına katılmak üzere geldiği Antakya'da Türk Silahlı Kuvvetleri için ağır sözler sarfetti. İşte Özkan'dan çok konuşulacak açıklama:

Tuncay Özkan'dan ADD toplantısında Türk Silahlı Kuvvetleri için ağır sözler

Tuncay Özkan, bu kez de Türk Silahlı Kuvvetleri'ne çattı. Özkan, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Hatay Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantısına katılmak üzere geldiği Antakya'da TSK'yı ne yapacağını bilmemekle suçladı.

"Türk Silahlı Kuvvetleri'nin e muhtıradan buyana ne yapmak istediği konusunda kafası karma karışık" diyen Özkan şöyle konuştu: "Şimdi cumhurbaşkanı seçiyorsunuz. Cumhurbaşkanı seçtiğiniz kişiyi bir gün selamlıyorsunuz ertesi gün selamlamıyorsunuz daha sonra selamlamaya karar veriyorsunuz kafa karışık. Genelkurmay Başkanı bir şey söylüyor. Başbakan çıkıp diyor ki biz birlikte karar verdik. Birileri yalan söylüyor ama eskiden böyle bir yalanla karşılaştığı zaman Türk Silahlı Kuvvetleri size Mesut Yılmaz'dan bir örnek vereyim. Mesut Yılmaz Avrupa Birliği'nin yolu Diyarbakır'dan geçer demişti. O zaman Hakkı Karadayı Genelkurmay Başkanı'ydı. Bir açıklama yaptı 'Şerefsiz' diye. Tek kelime ve net. Peki şimdi TSK'ya ne oldu. Şimdi ne demek istiyorsunuz. Bugünkü duruma ilişkin Genelkurmay Başkanı'nın net bir açıklama yapması gerekiyor."

Sohbet toplantısının sonlarına doğru söz hakkı alan bir genç, Ankara'da öğrenci olduğunu, son cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde Atatürkçü Düşünce Derneği'nin de Çankaya Şubesi'ne üye olduğunu hatırlatarak gençlerin kıymetinin bilinmediğinden yakındı.

Tuncay Özkan'ın çağrısı üzerine Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçileceği sırada Çankaya'da cumhuriyet nöbeti tuttuğunu ve gözaltına alındığını anlatan genç, Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından gözaltına alındıktan sonra kıymetlerinin bilindiğini ifade etti.

vatan



Bu haber 718 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,706 µs