En Sıcak Konular

YÖK Başkanı Nakşi'dir!

15 Aralık 2007 14:05 tsi
YÖK Başkanı Nakşi'dir! 
"YÖK Başkanı Nakşi'dir. Hem de sağlam Nakşi'dir, Nakşibendi'dir hemi de! Haminnesi nakış işleriyle uğraşan bu kişi, yıllar boyu Ankara Bent Deresi'nde oturmuştur. Getir yan yana ikisini; Nakış ve Bent Deresi... Nakış Bent Deresi... Yuvarlak hesap, bi

Nedim Hazar / Zaman


Yine haccın Kurban Bayramı'na denk geldiği günlerdeyiz!.. Ancak bu sefer Andıç kuşları halkın kurban vahşetinden bahsetmiyorlar! Kafayı bozma sıralamasında daha önemli gördükleri şeylerle uğraştıkları için, kurban meselesini son güne kadar erteleyebilirler.
Hayrettin Karaman Hoca dün Yeni Şafak gazetesinde şahane bir yazı kaleme aldı. Bu köşeyi takip edenler çok iyi bilecekler; yıllardan beri ibadet konusunda atıp tutan; ancak din ile diyanet ile ilgisi olmayanlara 'size ne kardeşim?' deyip durduk. Elin oğlu gidip ineğe tapıyor, bir kişi de ortaya çıkıp, 'ya saçmalamayın, Allah'ın montofonuna mı tapınılır?' diyemiyor! Sıkıysa desin...

Bizimkilerin hem dinle diyanetle ilgileri yok hem de maşallah bu âlemin en allamesi kendileridir. Hadi medya üzerinde atıp tutmalarını, 'biz bilirük'çülük taslamalarını -tebessümle- mazur gördük. 'Niye bu manşeti atmadınız?' diye kendince hesap soranlara muayyen yerlerimizle güldük geçtik; ama bilâder hiç olmazsa din, diyanet konusunda haddinizi bilin!

Dinde başörtüsü yokmuş, namaz bilmem neymiş, ezan bilmem neymiş, dualar Türkçe okunurmuş vs. vs... Kardeşim ben namazı istediğim dilde kılarım, sen de istediğin dilde kıl!

Hayrettin Hoca diyor ki; "Laikçiler, karşı tarafı 'durmadan başörtüsü konusunu gündemde tutuyorsunuz' diye itham etseler de asıl gece gündüz bununla meşgul olanlar kendileridir. Cumhurbaşkanı seçilecek, başörtüsünü ileri sürerler; anayasa hazırlanacak, başörtüsünden söz ederler; YÖK başkanı tayin edilecek, başörtüsü yasağı ile ilişki kurarlar..."

Haksız mı şimdi?

Çakallıktan başka hiçbir meziyeti olmayan bir namlunun vaktiyle köşesinde bir hâkimi parmağındaki yüzükten okuduğu gazeteye kadar yargılayıp suçladığını okumamış mıydık?

Dev yarasa adamların günübirlik maymunluk etmesinin normal sayıldığı, üstüne üstlük bu -afedersiniz- eşek kadar adamların basbayağı bir şey sanıldığı bir ülkeyi görmek kesinlikle eğlenceli olmasına rağmen, o ülkenin ferdi olmak garip bir acı vermektedir. Taşların bağlandığı, itin köpeğin, kopuğun salındığı bir devirde, sarhoşundan delisine (herifçioğlunun basbayağı raporu var ha!), kırığından vaktiyle belinde tabanca tesis basmış ajanına, kendi pisliğini gösterdiği kendi paçasıyla ekmek kazanan çakma Hıncal Uluç'undan mevkideki boşluğu görüp takım formasını üzerine geçiren, ruhu açık artırmadaki kansızına kadar yekûn bir koro var ortalıkta.

Bilmedikleri alanda saçmalamaktan tutun da, sahte özgürlük ve demokrat söylemlerinin yüzlerine vurulmasıyla kudurmalarına, bol 'ama'lı zırvalamalarından hemen sonra başkalarına 'kaşıyor' diye suçladıkları melaneti kendilerinin yaptıklarını bu millet çok iyi biliyor. YÖK Başkanı'nın ismi belirleneli 5 dakika olmadan, 'karısının başı açık' diye manşet yazan kim kardeşim?

Bu kocaman adamlar oturup öyle zırvalıkları haber/yorum adı altında yayınlıyorlar ki, insan ülke adına acıyor, üzülüyor. 5N 1K'cı tırıvırı tarihçilerin sitesinden tutun da 'Yaygaratürk'çülere kadar bir dolu yukarıda bahsini ettiğimiz model insanın yaptıkları basın tarihinde okutulacak maymunluktadır. Adam salt 'Özgür ve yasaksız üniversite' dediği için gördüğü muameleye bakın. Hürriyet bile bir yandan Mecidiyeköy'ü Manhattan yaparken, diğer yandan bir bilim adamını dünyanın en saçma sapan kanıtlarıyla silip attı bile!

Oysa bize, bir bilene sorsalar işlerini kolaylaştıracağız. Çakma Hıncal Uluç'ların zırva metazorilerine hiç gerek yok. YÖK Başkanı Nakşi'dir. Hem de sağlam Nakşi'dir, Nakşibendi'dir hemi de! Haminnesi nakış işleriyle uğraşan bu kişi, yıllar boyu Ankara Bent Deresi'nde oturmuştur. Getir yan yana ikisini; Nakış ve Bent Deresi... Nakış Bent Deresi... Yuvarlak hesap, biz buna Nakşibent Deresi diyebiliriz yani. Buyurun işte, size harcayabilecek daha mantıklı ve daha sağlam delil. Kastıra kastıra kendi kendinizi perişan etmeyin, biz de gülecek hal kalmadı hemşerim!



Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,191 µs