En Sıcak Konular

Clooney, Gül'le poz verdi

10 Aralık 2007 19:28 tsi
Clooney, Gül'le poz verdi Ntvmsnbc'nin sorularını yanıtlayan ünlü aktör George Clooney, Başbakan Erdoğan’dan çok etkilendiğini söyledi. Atatürk’ü beyaz perdede en iyi bir Türk aktörün canlandıracağını belirten Clooney, kendisini Cumhurbaşkanı Gül’e benzetenler i

Geçtiğimiz yıl Türkiye’yi ziyaret ettiğini söyleyen Clooney, Türkiye hakkında arka arkaya sorular sorarak, ülkedeki politik gelişmelerle de ilgilendiğini gösterdi. Türkiye’de din öğesinin öne çıktığı yolunda endişeli görünen bazı yorumlar duyduğunu söyleyen Clooney, bu duyumların gerçek olup olmadığını sordu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında da bilgi alan Clooney, Eylül ayında Amerikan PBS televizyonunda yayınlanan Charlie Rose Show’da konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan’ı izlediğini ve çok etkilendiğini belirtti. Clooney, Başbakan Erdoğan için iki kez ‘çok akıllı bir kişi’ ifadesini kullandı.

Ünlü aktör, Başbakan Erdoğan’ın özellikle Ermeni sorunu konusunda söylediklerinden çok etkilendiğini, Türkiye’nin dayatılan senaryoyu kabul etmek yerine, Ermeni sorununu görüşmeye açmak için çabada bulunması ve arşivleri açma çağrısını yapmasını da son derece akıllıca bulduğunu soyledi.

Atatürk’ü de iyi tanıdığını söyleyen Clooney, teklif geldiği takdirde Atatürk rolünü kabul edip etmeyeceği yönündeki soruya da tepki gosterdi ve bu rol için en uygun kişinin iyi bir Türk aktörü olacağını söyledi. George Clooney, “Atatürk karakterini en iyi şekilde temsil edecek birini bulmanız gerek, ben bu önemli rolü bir Türk aktör kadar iyi anlayabileceğimi sanmıyorum” diye konuştu.

Kendisini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e benzetenler olduğunu duyunca gülümseyen Clooney, “Bilemiyorum, bıyık bırakmam lazım galiba” diyerek espri yaptı. George Clooney, Gül’ün fotoğrafina bakarak, kendisini Dışişleri Bakanı olduğu dönemden tanıdığını söyledi ve fotoğrafı eline alarak poz verdi.

ntv



Bu haber 370 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,712 µs