-Haritalı hava durumu | " /> -Haritalı hava durumu | "/>

En Sıcak Konular

Bu hafta da yağmur var -Haritalı hava durumu

9 Aralık 2007 16:06 tsi
Türkiye genelinde bugün önemli bir yağış beklenmiyor, lodosla birlikte sıcaklık 3-4 derece arttı. Yarın batıya yeniden yağışlı hava geliyor.

İstanbul ve Ankara’da bugün parçalı bulutlu bir hava var, hava lodosla birlikte 3-4 derece ısındı. Yarın akşam saatlerinde İstanbul, Bursa ve Ankara’da yağmur görülecek. İzmir’de bulutlanma arttı, bugün hafif yağış görülüyor. Yarın ise yağış şiddetli olacak. Adana’da bugün hava açık olsa da yarın tekrar yağış bekleniyor. Bugün İstanbul 12, Ankara 8, İzmir 15, Bursa 12, Adana 16 derece.

Marmara Bölgesi’nde bugün Çanakkale-Balıkesir ve Trakya civarında bulutluluk arttı, hafif yağış görülebilir. Bölgenin doğusunda ise parçalı bulutlu bir hava var. Yarın öğleden sonra bölge genelinde yine yağmur görülecek. Edirne 12, Çanakkale ve Kocaeli 13 derece.

İç Anadolu’da bugün hava parçalı bulutlu ve soğuk. Yarın yağış bölgeye akşam saatlerinde giriş yapacak ve Pazartesi günü de etkili olacak. Bugün Konya 6, Sivas 5, Eskişehir 7 derece.

Ege Bölgesi’nde lodos ile birlikte sıcaklık yükseliyor. Bugün kıyılarda artan bulutlanma zaman zaman yağışa neden oluyor. Yarın bölge genelinde şiddetli yağmur görülecek. Mersin açıklarında oluşacak lodos fırtınasına karşı denizciler dikkatli olmalı. Denizli 12, Muğla 14, Kütahya 10 derece

Akdeniz Bölgesi’nde bugün hava parçalı bulutlu, Antalya ve Mersin çevresinde zaman zaman hafif yağış görülüyor. Yarın bölge genelinde beklenen yağmur Antalya çevresinde şiddetli yağacak. Antalya 16,

Güneydoğu Anadolu’da yarın Gaziantep-Adıyaman civarı yağışlı. Gaziantep 12 derece.

Doğu Anadolu’da hafta sonu hava soğuk ve çoğunlukla bulutlu. Van-Hakkari çevresinde görülecek yağış karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bugün Erzurum 1, Malatya 7, Van 4 derece.

Karadeniz Bölgesi’nde bugün Rize-Artvin arasında yağış görülüyor. Yarın bölgede hava açık olacak, sıcaklık 4-5 derece yükseliyor. Pazartesi günü yeniden yağış bekleniyor. Bugün Trabzon 12, Samsun 14, Bolu 10 derece.

ETKİLİ YAĞIŞA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMASI İSTENDİ

Kıyı ve iç Ege ile Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinde görülmesi beklenen etkili yağışa karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bugün İzmir, Çanakkale, Aydın, Muğla ve Afyon illeri başta olmak üzere kıyı ve İç Ege'de, akşam saatlerinden itibaren de Antalya, Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz'in iç ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili yağmur ve sağanak yağış beklendiği kaydedildi. Açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli olmaları istendi.

BODRUM'DA ETKİLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili yağış ve rüzgar yaşamı olumsuz etkiliyor. AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, ilçede sabah saatlerinden itibaren metrekareye 7 kilogram yağış düştü. Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın etkili olduğunu bildirerek, denizcileri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Bodrum Kumbahçe ve Paşatarlası sahilindeki bazı restoranları su bastı. Paşatarlası'nda kıyıdaki restoranların sandalyelerini rüzgar sahile kadar sürükledi. Yetkililer, vatandaşlara bugün sel tehlikesinin bulunduğu konusunda uyarıda bulundular.

Haber10



Bu haber 1,596 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,688 µs