Ananın babanın yanına dön! | " /> Ananın babanın yanına dön! | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan'dan çağrı: Ananın babanın yanına dön!

7 Aralık 2007 13:28 tsi
Erdoğan'dan çağrı: Ananın babanın yanına dön! AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Tayyip Erdoğan, Türkiye için gözlemlediği en büyük tehlikeyi açıkladı. Partililere önemli uyarılarda bulunan Erdoğan, hissettiği en büyük memnuniyeti de dile getirdi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyleydi:

"Üzerimizdeki sorumluluk ve yük daha da ağırlaşıyor. En büyük tehlike rehavettir. Yapılanları yeterli görmektir. Bizden öncekiler bu yüzden yok olmaktan kurtulamamışlardır. Her yeni gelişmeyi yeni bir başlangıç saymalıyız. Bizim için her sabah yeni bir başlangıçtır.

Bu milleti düşünmekten kendimizi düşünmeye vaktimiz kalmamalıdır. Bizim için mükafatların en büyüğü milletimizin rızasıdır. Başarılarımızın hepsi milletimizin başarısıdır. Ne yaptıysak milletimiz için yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

Geçen 5 yıl içerisinde en büyük memnuniyetim AK Parti'nin bir bütün olarak çok önemli sınavlardan başarı ile çıkmasıdır.

Muhataplarımızın saatleri hale geçmişte takılı kalmıştır. Eski alışkanlıklarını eski geleneklerini değiştiremediler.

Demokrasinin dışında başka yollara dümen kıranlarla mücadele etmek de bizim işimizdir. Milletin iradesine asla müdahale etmeyeceğiz. Artık kapalı kapılar ardında gelişmeleri kaygıyla izleyen bir kamuoyu yoktur.

Türk siyasetindeki kötü alışkanlıklarını temizlemek bayraktarlığını AK Parti yapmaktadır.

Artık geçmişteki sorunlarla yaşayan Türkiye yok. Artık dünyaya açılan Türkiye var. Artık güvenilir ve sancılarını atmış bir Türkiye var. Ekmek ve aş büyüyünce artık zemin kaybedenler kaygı duyuyor. Siyasette ömrümüz tükenirken belki bir daha yakalayabiliriz kaygısıdır bu. Bunlar güzel gelişmelerdir.

Artık dünya ile net konuşabilen bir Türkiye var. Artık "Türkiye'ye rağmenci" anlayış karşısında susmaktan başka bir şey yapamayan bir Türkiye yok. Artık Türkiye masanın bir ucunda yerini alacaktır, alıyor. Türkiye'ye bu saygınlığı kazandıran bu siyasi iradedir.

30 dolardan 100 dolara fırlayan petrol fiyatlarına rağmen Türkiye dimdik ayakta duruyor. Geçmişte olsaydı neler olurdu acaba...

Türkiye bir fırsatlar ülkesi ve yatırım merkezine geldi. Geçmişte AR-GE diye bir şey yoktu. Biz her alanda AR-GE çalışmaları başlattık.

Girişimcilerin başarısı istihdamda istediğimiz rakamları yakalamamız için önemli. Asla sermaye düşmanlığı yapmayacağız yapmadık. Adil ve dürüst bir yönetim anlayışını savunuyoruz.

Hayalini kurduğumuz herkesin onur duyduğu bir Türkiye'yi oluşturmaktır. Kuruluş idaallerine sahip çıkan bir cumhuriyet anlayışıyla yükselen bir Türkiye...

Kardeşlik ilkesini benimsediğimizde enerjimizi birleştirdiğimizde aşamayacağımız engel yoktur.

Bazıları hâlâ aynı şeyleri okuyor. Klavuz doğru olmayınca böyle oluyor. Miktara bakıldığında dünyanın en borçlu ülkesi Amerika, Japonya Almanya, İtalya'dır. Ama bakılması gereken bu olmamalıdır.

Borç yiğit olanın kamçısıdır. Bunlar bunu bilmemekte direniyor.

Bu kadro büyük işler başardı. Başarmaya da devam etmektedir. Daha çok büyüyeceğiz. İşini bilen parayı yöneten bir iktidar işbaşındadır. Yapılan bütün işler adalet temelinde olmasıdır. Bölgeler arası dengesizliği düzeltmek için çalışıyoruz. Çok büük yatırımlar yapıyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne 8.1 katrilyonluk yatırım yaptık. Bu bugüne kadar yapılmış bir şey değildir.

"TERÖR ÖRGÜTÜ KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ OLAMAZ: ANANIN BABANIN YANINA DÖN!"

Bölücü terör örgütü Kürt kökenli vatandaşlarımın temsilcisi olamaz olamayacaktır. Bölücü terör örgütü benim Kürt kökenli vatandaşlarım üzerinden nemalanmaya çalışmaktadır ama bu vatandaşlarımzı buna müsaade etmeyecektir. İki şeyden birini tercih edeceksin. Demokrasinin içinde yer alacaksan yerin bellidir ve elinde silah olana karşı olacaksın.

İsim vermeden DTP’yi eleştiren Erdoğan “Eğer bölücü terörden yanaysan yerin belli zaten ama yok ben demokratik bir mücadele veriyorum diyorsan elinde silah bulunduranlara karşı olacaksın. Onların karşısına dikileceksin ve demokrasinin içinde yerini alacaksın" dedi. Erdoğan, bu söyleminden rahatsızlık duyanların olduğunu belirterek “Biz dağa çıkışı engellemek ve dağda kanlı teröre bulaşmamış olanlara da ananın babanın yanına gel diyoruz. Zaten siyasetçinin yapması gereken bu" dedi.

Erdoğan son günlerde Türkiye’nin dış borcunun arttığı şeklindeki eleştirilere değinerek borç hesaplamasının yanlış yapıldığını söyledi. Borcun milli gelire oranın yüzde 74.8’den yüzde 40’ın altına indiğini ifade ederek “Atalarımız borç yiğidin kamçısıdır diyor işte bu iktidar yiğittir

HERKESİ KUCAKLAMA SÖZÜ

Biz halkımız arasında ayrım yapmadık yapmayacağız. Yaratılanların tümünü Yaradandan ötürü seviyoruz.

Hükümetimiz sadece AK Partillerin hükümeti değildir. Biz sadece yüzde 47'nin temsilcisi değiliz. Bu biliç ve sorumlulukla hareket etmeliyiz. Kardeşlik demek merhemettir, sevgidir, kucaklaşmaktır, paylaşmaktır. Türkiye'de hiç bir kardeşimizin mahzun olmaması için çalışayacağız. Davamız millete hizmet davasıdır, efendilik davası değildir. Davamız millete hizmet davasıdır. Bugüne kadar emaneti nasıl taşıdıysak bundan sonra da öyle taşıyacağız.

Umuyorum ki Dost yar ve yaran olur!

Bu heyecanı kaybetmemek için gece ve gündüz çalışmalı bu şansı zayi etmemek için çalışmalıyız! hedefimiz bu ülkenin birliği ve dirliğidir.. Türkiye'nin umut ve hayallerine sahip çıktığınızı bilmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Diğer partilerde yaşananların bizim partimizde yaşanmamasını temöenni ediyorum. AK Parti bir farklılığı ortaya koymalıdır. Her işinizde istişare ve müzakereyi ortaya koymayı ihmal etmeyin. Sizden bu istikamette çalışmalarınızı sürdürmenizi istiyorum.

Allah yolunuzu açık etsin, Allah yâr ve yardımcınız olsun!

Haber7



Bu haber 806 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,643 µs