En Sıcak Konular

Zuhal Olcay: Ahmet Hakan çapkındır!

7 Aralık 2007 09:19 tsi
Zuhal Olcay: Ahmet Hakan çapkındır! Eski eşi Haluk Bilginer'den ayrıldıktan sonra adı Ahmet Hakan Coşkun'la anılan ünlü oyuncu Zuhal Olcay, Ahmet Hakan hakkında ilginç bir yorumda bulundu. Olcay iyi arkadaş olduklarını belirttiği Hakan'ın çapkın olduğunu iddia etti...

Geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi'ndeki bir güzellik merkezinin açılışına katılan Zuhal Olcay, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Olcay, "Evlilik gibi bir amacım yok ama keşke yaşadığım bir aşk olsa da elinden tutup çıksam" dedi. Katıldığı açılış organizasyonu sırasında sorularımıza yanıt veren Zuhal Olcay, aşk özlemi çektiğini itiraf etti. "Evlilik gibi bir amacım yok ama keşke yaşadığım bir aşk olsa da elinden tutup çıksam. İnsan güzel, dengeli, hoş bir ilişki yaşamak istemez mi? Kaldı ki aşk olursa hayatım çok güzel olur, çünkü ben aşk kadınıyım" diyen Olcay, geçmişe dönüp baktığında hiçbir şey için "keşke" demediğini de sözlerine ekledi: "Keşkelerim yok, çünkü gerçekten istediğim her şeyi yaptım. Kariyerimi dolu dolu yaşadım."

Ahmet Hakan Çapkındır

Türkiye İş Bankası reklamlarında Atatürk'ü canlandıran ve bazı çevreler tarafından "Çirkin bir Atatürk olmuş" diye eleştirilen eski eşi Haluk Bilginer'e "Çok güzel bir reklam filmi, ben beğendim. Eleştirilecek bir şey yok" sözleriyle destek veren Zuhal Olcay, bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı Ahmet Hakan'ın medyada çapkın ilan edilmesiyle ilgili ise şunları söyledi: "Ahmet Hakan çok tatlı, sevdiğim bir arkadaşım. Ara sıra telefonlaşır, mesajlaşır, şamata yaparız. Çapkın olduğu da doğrudur ama"

Yeni albüm için kolları sıvadık.

Zuhal Olcay, yeni projelerini de ebek'e anlattı: "Aralık'ta son filmim 'İyi Seneler Londra' vizyona girecek. Devlet Tiyatosu'ndan Ülkü Duru ile birlikte oynuyoruz. Ben uzun seneler Londra'da yaşamış, İngiliz'le evli bir kadını canlandırıyorum. Bir gün Türkiye'den dünyaca ünlü bir arkadaşım Londra'ya geliyor. Olaylar onunla görüşmemizden sonra karışıyor. Bu arada Bülent Ortaçgil ve Birol Ağırbaş ile birlikte yeni albüm çalışması için de kolları sıvadık."

Dizi oyuncusu olmak delilik

Son olarak "Geniş Zamanlar" ile televizyon izleyicisinin karşısına çıkan Olcay, dizi sektörünü de ağır bir dille eleştirdi: "Dizi teklifleri alıyorum ama bu sene biraz durmak istedim. Dizi oyuncusu olmak delilik. Bazen günde 16 saat çalışıyorsunuz. 150 bölüm dizi olur mu hiç? Ayrıca dizilerin 90 dakika sürmesi de bence skandal! Sinema filmi gibi çekiliyor, haliyle işin kalitesi düşüyor. Tiyatroda yaptığım işin maddi anlamda karşılığını alsam, bu dizilerde olmak istemem. Ciklet gibi vıcık vıcık hikayeler, geceniz gündüzünüz yok... Bunun nasıl bir zevki olabilir?"

Sinema konusunda da dertli olan Zuhal Olcay "Entelektüel seviyesi yüksek filmlerin gişesi düşük oluyor maalesef... Yüksek sanat dediğimiz ürünlerin alıcısı az... Yine de benim için ticari kaygı değil sanat ön planda. Yani durum umutsuz" dedi.

Kelebek



Bu haber 2,807 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,718 µs