İşte şimdi meşhur oldum | " /> İşte şimdi meşhur oldum | "/>

En Sıcak Konular

İşte şimdi meşhur oldum

7 Aralık 2007 09:23 tsi
İşte şimdi meşhur oldum Amerika’da bir alışveriş merkezine girerek otomotik tüfekle rastgele ateş açan 19 yaşındaki genç 8 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti. Katilin cebinden ‘Şimdi meşhur oluyorum’ yazılı not çıktı.

ABD’NİN Nebraska eyaletinde 19 yaşındaki Robert Hawkins adlı genç bir alışveriş merkezini kana buladı. Alışveriş merkezine girerek yılbaşı alışverişi yapan insanların üzerine otomatik tüfekle ateş açan genç 8 kişiyi öldürdükten sonra tüfeği kendine doğrultarak intihar etti. Genç, intihar etmeden önce arkasında ‘Şimdi ben de ünlü olacağım’ yazdığı bir not bıraktı.

SEVGİLİSİ TERK ETMİŞ

KASİYER olarak çalıştığı fast food firmasından iki hafta önce kovulan Hawkins’in uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşından da kısa bir süre önce ayrıldığı öğrenildi. Ailesinin bir yıl önce evden attığı Hawkins o günden beri arkadaşlarıyla kalıyordu. Arkadaşlarının annesi Marica Kovac 19 yaşındaki genç için ‘O tıpkı kimsenin istemediği bir köpek yavrusu gibi sahipsizdi’ dedi. Hawkins’e bir yıldır sahip çıkan Kovac, onun üvey annesiyle problemleri olduğunu da belirtti. Polis, üzerinde kamuflaj giysileri ve siyah bir sırt çantası bulunan Hawkins’in kurbanlarını rastgele seçtiği söyledi. Öte yandan ölenlerin çoğunun yakın mesafe kurşunları sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sırasında bir grup kadın hep birlikte tuvalete saklanarak dua ettiklerini söyledi. Gencin rastgele açtığı ateş sonucu kolundan yaralanan Jeff Scaffart ise kravatıyla turnike yaparak kanı durdurduğunu söyledi. Bu olayla ABD’de gençler tarafından yapılan katliamlara bir yenisi daha eklendi. 8 ay önce gerçekleşen Virginia Tech katliamında bir genç 32 kişiyi öldürdükten sonra intihar etmişti.

star gazetesi



Bu haber 269 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,593 µs