kanlı Rus ruleti | " /> kanlı Rus ruleti | "/>

En Sıcak Konular

Büyükelçinin evinde kanlı Rus ruleti

7 Aralık 2007 08:14 tsi
Büyükelçinin evinde kanlı Rus ruleti 
Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Ecvet Tezcan'ın oğlu Sait Tarık Tezcan'ın verdiği partide silahla Rus ruleti oyunu kanlı bitti. Büyükelçi Tezcan'ın oğlunun partisinde Cem Orga Turakan, mermi koyduğu tabancanın topunu çevirip, namluyu çenesine dayadı..

Arkadaşlarının 'yapma' uyarılarına rağmen Turakan, tetiği çekince kanlar içinde yere yığıldı.

Türkiye'nin Polonya Büyükelçisi Ecvet Tezcan'ın oğlu Sait Tarık Tezcan'ın verdiği partide silahla Rus ruleti oyunu kanlı bitti. Alınan bilgiye göre, 3'ü kız 5'i erkek 8 genç, Büyükelçi Ecvet Tezcan'ın Ankara Çayyolu'ndaki evinde bir süre alkol alıp eğlendi. Müziğin ve alkolün etkisiyle daha sonra gençler kendi aralarında tiyatro gösterisi yapmaya başladılar.

Gençler tiyatro oyunu ile eğlenirken, bu sırada alkolün dozunu iyice kaçıran gençlerden Cem Orga Turakan evde bulduğu, Büyükelçi Tezcan'ın dedesinden kalma Smith Wesson tabancayla oynamaya başladı. Bir ara tabancayı diğer gençlerde alarak inceledi ve kendi aralarında şaka yaptı.

TOPU ÇEVİRDİ TETİĞE BASTI

En son tabancayı eline alan 20 yaşındaki Cem Orga Turakan, içine bir adet mermi koyduğu toplu tabancanın namlusunu çenesine dayadı. Bunun üzerine Turakan'4ın alkollü olduğunu düşünen arkadaşları “Sakın tetiği çekme” uyarısında bulundu. Ancak Turakan uyarılara aldırış etmeden tabancanın topunu çevirdikten sonra tetiği çekti. Kanlar içinde yere yığılan Turakan, olay yerinde can verirken, şoka giren arkadaşları jandarmayı aradı. Bilkent Jandarma Karakolu, gençleri gözaltına aldı.

BAŞARISIZ BİR ÖĞRENCİ

Turakan'ın Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi olduğu öğrenildi. Arkadaşları, 2005 yılında okula kayıt yaptıran ancak hala birinci sınıfta okuyan Turakan'ın not ortalamasının düşük olduğunu ve derslerine devam etmediği söylediler. İstanbul'da doğan Turakan'ın 2 yıldır Ankara'da oturduğu öğrenildi. Gözaltına alınan gençler dün sabah Adli Tıp'a sevkedildi. Sağlık kontrolünden geçirilen gençlerden 4'ünün 18 yaşından küçük ve kolej öğrencisi diğerlerinin ise üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi. Adli Tıp'tan sağlık raporu alan S.Ö (17), B.G (17), N S.Y (17) adlı kızlar ile Büyükleçi'nin oğlu Sait Tarık Tezcan (20), Can İz Yemişçioğlu (20), İsmail Berk Tüzüner (19) ve A.A (17) Jandarma karakolunda ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevkedildi.

CİNAYET DEĞİL, KAZA

Soruşturmayı yürüten savcı Başkesen, gençleri sorguladıktan sonra serbest bıraktı. Başkesen, olayın cinayet değil kaza olduğunu bildirdi. Bu arada Turakan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bulunan Smith Wesson tabanca ile Turakan'ın vücuduna isabet eden mermi kriminal inceleme yapılmak üzere incelemeye alındı.

yenişafak



Bu haber 1,115 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,819 µs