En Sıcak Konular

Isırıp öldürdü içip gömdü

5 Aralık 2007 17:48 tsi
Böyle baba olur mu? 3 yaşındaki oğlunu acımazsızca öldürdü. Gömerken içki içti...

Diyarbakır’da 3 yaşındaki oğlunu 17 yerinden ısırıp, başına yemek kaşığıyla defalarca vurup öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan baba Ahmet Kaptan’ın, "canavarca bir hisle adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.
     
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıklar Ahmet Kaptan ile ona yardım eden yakınları Feyzi Gezginci, Fesih Kaptan ve Saim Kaptan ile ilgili iddianamesini tamamladı.
     
İddianamede, olayın, öldürülen 3 yaşındaki Hasan Gezginci’nin dedesi Abdullah Gezginci’nin durumu güvenlik güçlerine bildirmesi sonucu ortaya çıktığı belirtildi.
     
CESEDİ BAŞINDA 3 SAAT BEKLEDİ

İddianamede, sanık Ahmet Kaptan’ın savcılıkta verdiği ifadeye de yer verildi. Sanık Kaptan’ın ifadesinde, evine gelen dini nikahla birlikte yaşadığı Türkan Gezginci’nin kardeşi Feyzi Gezginci ile alkol aldıklarını ve Gezginci’nin sürekli 3 yaşındaki oğluna, ’piç’ dediğini kaydederek, "Bana da ’Bu piçi neden besliyorsun?’ demeye başladı.

Ben de alkolün etkisiyle yemek kaşığıyla çocuğu dövdükten sonra ısırmaya başladım" dediği belirtildi.

İddianamede, 3 yaşındaki Hasan Gezginci’nin gece saat 03.00 sıralarında öldüğü, sanık baba Ahmet Kaptan’ın cesedin başında sabah saat 06.00’ya kadar beklediği kaydedildi.

Sanık Kaptan’ın daha sonra yakınları olan Fesih ve Saim Kaptan’a durumu anlattığı ve onlardan, çocuğu gömmeleri için yardım talebinde bulunduğu bildirilen iddianamede, şu ifadelere yer verildi:

"Olay yerine gelen Fesih ve Saim Kaptan, Ahmet Kaptan ile birlikte bir battaniyeye sardıkları Hasan Gezginci’nin cesedini sepetli bir motosikletle Mardinkapı semtindeki Hevsel Bahçeleri’ne götürüp battaniye ile gömdükleri tespit edilmiştir. Hasan Gemici’nin gömüldüğü yerde çok sayıda bira şişesi ve sigara izmariti bulunmuştur. Maktül Hasan Gemici’yi gömdükten sonra sanıklar olay yerinden sepetli motosikletle ayrılırken bira içmeye devam etmişlerdir."
     
DİŞ İZLERİ AYNI
     
İddianamede ayrıca, 3 yaşındaki Hasan Gemici’nin yapılan otopsisinde vücudunda çok sayıda darp ve ısırık izine rastlanıldığı belirtildi.
     
İddianamede, yapılan inceleme sonucunda ısırık izlerinin sanık Ahmet Kaptan’dan alınan mukayese diş kalıbı izleriyle aynı olduğu kaydedildi.
     
EŞİNİN BURNUNU KESMİŞTİ
     
3 yaşındaki çocuğunu yemek kaşığıyla dövüp 17 yerinden ısırarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık Ahmet Kaptan’ın, 2 yıl önce, çocuğun annesi olan imam nikahıyla birlikte yaşadığı Türkan Gezginci’nin burnunu, "kendisini aldattığı ve esrar almadığı" için kestiği ortaya çıkmıştı.

İnternet haber



Bu haber 622 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,718 µs