Türklerden özür diledi | " /> Türklerden özür diledi | "/>

En Sıcak Konular

Türklerden özür diledi

3 Aralık 2007 09:54 tsi
Türklerden özür diledi
Seçim bürosundaki rehine eylemi yüzünden Türk işadamlarıyla New York’taki yemekli toplantısını iptal etmek zorunda kalan Hillary Clinton, Türklerden özür dileyerek yemeği New York’taki evinde vermek istediğini söyledi.

ABD’de Demokrat Parti’nin başkan aday adayı Senatör Hillary Clinton, New York eyaletinin Rochester kentindeki seçim bürosunda geçen cuma gecesi yaşanan altı saatlik rehine krizi yüzünden iptal ettiği Türk işadamlarıyla akşam yemeğini kendi evinde gerçekleştirecek. Leeland Eisenberg adlı saldırganın bürodakileri rehin alması üzerine programını iptal eden Clinton’ın önümüzdeki 15 gün içinde Türkleri ağırlaması bekleniyor.

Polisin saldırganı teslim olmaya ikna etmesiyle ucuz atlatılan rehine eylemi yüzünden New York Sheraton otelindeki yemek iptal edilmiş, ikişer bin dolar ödeyerek rezervasyon yaptıran 250 kadar Türk işadamının bileti elinde kalmıştı.

Hillary Clinton’ın Seçim Kampanyası Finans Komitesi üyesi Gökhan Özkök, rehine olayının olduğu dakikalarda senatörün talimatı ile Türkleri tek tek arayarak yemeğin iptal edildiğini duyurmuştu. Clinton’ın seçim kampanyası yemeği için yaklaşık yarım milyon dolarlık gelir beklenirken, Clinton’ın Türk danışmanı dün rezervasyon yaptıran Türkleri tek tek arayarak Senatör Clinton’ın konuklarını New York’un Chappaqua kasabasındaki villasında ağırlamak istediğini duyurdu. Önümüzdeki günlerde tarihi belirlenecek olan ev daveti 15 gün içinde gerçekleştirilecek.

Hillary Clinton ile asistanı Huma arasındaki lezbiyen ilişki söylentilerinden sonra şimdi de ABD Dışişleri Bakanı Rice’ın eşcinsel olduğu iddia ediliyor. National Enquirer’a göre Rice, kadın arkadaşı Randy Bean ile ev satın almış.

hurriyet



Bu haber 494 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,752 µs