VİDEO | " /> VİDEO | "/>

En Sıcak Konular

Toprağa verdik! VİDEO

1 Aralık 2007 14:34 tsi
Toprağa verdik! VİDEO Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında dün düşen Atlasjet uçağında hayatını kaybedenler toprağa veriliyor. İstanbul-Isparta seferini yaparken düşen uçakta hayatını kaybeden vatandaşlardan 4'ü için Isparta Ulu Camii'nde tören düzenlendi.

Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlenen vatandaşların isimleri şöyle: Mustafa Zengin (65), Tevfik Büyükçaylı (35), Fuat Güler (57), Davut Demirkurt (44).

Önceki gün 96 yaşında vefat babaannesi Hatice Özsoy'un cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'dan gelirken uçak kazasında hayatını kaybeden Şakir Özsoy ile aynı uçak kazasında ölen Burdurlu tuhafiyeci Mustafa Çalışkan ve babaanne Hatice Özsoy'un cenazeleri Burdur Ulucami'ye getirildi.

Cenaze törenine, Burdur Valisi M. Rasih Özbek ile Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Alp ve Ramazan Kerim Özkan ile Şakir Özsoy'un mezun olduğu Erciyes Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nden çok sayıda arkadaşı geldi. Tiyatro kulübü öğrencileri, camiden önce de Şakir Özsoy'un evine taziye ziyaretinde bulundular. Öğrencilerin çok üzgün oldukları, bazılarının ağladığı görüldü.

Bir gün önce annesi Hatice Özsoy'u, ardından da kazada oğlu Şakir Özsoy'u kaybeden Fettah Özsoy'un da cenaze töreni sırasında çok üzgün olduğu ve sık sık ağladığı gözlendi.

Kazada ölen tuhafiyeci Mustafa Çalışkan'ın, kendi adını taşıyan torunu Mustafa Çalışkan da dedesinin tabutu başından ayrılmadı. Mustafa Çalışkan'ın İstanbul'da yaşayan oğlu ve torunlarını görmek için eşi Naile ile birlikte İstanbul'a gittiği, eşinin İstanbul'da kaldığı, Mustafa Çalışkan'ın Burdur'a yalnız döndüğü öğrenildi.

Cenazeler, Burdur Asri Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verilirken, babaanne ve torun Özsoy'un yan yana defnedildikleri görüldü.



Samanyolu



Bu haber 2,099 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,917 µs