En Sıcak Konular

Ensarioğlu, Ağar'a savaş açtı

26 Kasım 2007 21:10 tsi
Ensarioğlu, Ağar'a savaş açtı Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Genel İdare Kurulu'nu (GİK) 4 Aralık'ta toplantıya çağırması üzerine muhalifler de harekete geçti. Muhalifler, Ağar'dan önce GİK'i yarın toplantıya çağırdı.

DP'de, kongre tarihinden sonra GİK toplantısı da tartışmaya neden oldu. Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, Mehmet Ağar’ın 4 Aralık Salı günü toplantıya çağırdığı. Genel

İdare Kurulu (GİK) üyelerini telefonla arayarak genel merkezde toplantıya çağırdığını açıkladı.
Ensarioğlu,  yaptığı açıklamada GİK'de yapılan son toplantıda alınan tavsiye kararlarından birinin de, bir sonraki toplantının 27 Kasım tarihinde yapılması olduğunu belirterek, “Toplantı 27 Kasım tarihinde yapılmalı. Kurul üyesi arkadaşları telefonla arayarak kendilerini ben toplantıya çağırdım. Parti için son bir harekette bulanacağım. Yarınki toplantıda son noktayı koyacağım” diye konuştu.

-“TELEFONLA TOPLANTIYA ÇAĞIRIYORUM”-

Ensarioğlu, Genel İdare Kurulu toplantılarının “partinin en önemli karar mekanizmasının toplantıları” olduğunu belirterek, “Sayın Ağar, genel başkanlığa devam ediyorsa bundan önceki GİK toplantılarına neden katılmadı? Sağlık sorunlarını mazeret etti. Ortada sağlık raporu filan da yok” dedi.

Ensarioğlu, son toplantıya katılan üyeleri telefonla aradığını kaydederek, yarın "öncülüğünü" yaptığı toplantının gerçekleşmesini sağlayacağını ifade etti. Ensarioğlu, “Yarın yapılacak toplantı, parti tüzüğüne göre uygun toplantıdır. Hasta arkadaşları bile telefonla arayarak, toplantıya katılmaya çağırıyorum” dedi.

12 Kasım’da toplanan son DP GİK toplantısında, aralarında Orhan Keçeli, Bekir Sami Daçe, İskender Oflaz, Ahmet Vefik Alp gibi isimlerin de bulunduğu GİK üyeleri tarafından, olağanüstü kongrenin ertelenmesi, bir sonraki toplantının 27 Kasım 2007 tarihinde yapılması için "tavsiye kararı" alınmıştı.

cafesiyaset



Bu haber 321 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,349 µs