Bill'in kadınları! | " /> Bill'in kadınları! | "/>

En Sıcak Konular

Bill'in kadınları!

25 Kasım 2007 11:51 tsi
Bill'in kadınları!
ABD, şimdi de Clinton’ın dolar milyoneri bir New Yorklu dul ile aşk yaşadığı iddiasıyla çalkalanıyor.

Washington kulisleri ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın şimdi de dolar milyoneri bir New Yorklu dul ile aşk yaşadığı iddiasıyla çalkalanıyor. Dedikodular üzerine eşi Hillary ve kızı Chelsea, Clinton’a ültimatom verdi.

ABD’nin en popüler başkanlarından Bill Clinton, Monica Lewinsky skandalı yüzünden 1998 yılında Beyaz Saray’dan atılmanın eşiğine gelmişti. Ama politik kariyerini son anda kurtaran başkanın hızını bu bile kesmedi. ABD’nin başkenti Washington’da dolaşan dedikodulara göre Clinton, New York’un kuzeyindeki evine komşu olan boşanmış, zengin bir kadınla beraber... New York gazeteleri bu kadının kimliğini ortaya çıkarmak için Clinton’ın her adımını takip ediyor. Ancak zengin dulun isminin yakın zamanda ortaya çıkması zor. Çünkü Clinton’ın eşi Hillary Clinton, 2008 yılında yapılacak başkanlık seçimlerine aday ve kazanmaya kararlı...  Bill Clinton da seçim kampanyasının en önemli silahlarından biri olarak görülüyor. Bu nedenle Hillary, Bill’in kendisini aldattığını öğrendiği anda bir belge imzalattı. Buna göre ilişki kesinlikle basına sızmayacak. Eğer sızarsa çift anında boşanacak ve Bill yüklü bir tazminat ödeyecek. Clinton çiftinin yakında evlenmeyi planlayan kızı Chelsea de babasını karşısına alarak “Eğer yakalanıp Beyaz Saray’da düğün yapma hayalimi bozarsan seni asla affetmem” dedi.

‘Hillary lezbiyen’ iddiaları çıkmıştı

Uzun zamandır Bill Clinton’la evliliği usulen devam ettiren Hillary Clinton hakkında geçtiğimiz haftalarda lezbiyen dedikodusu çıkmıştı. Washington kaynaklarına yakın bir blog sitesi Clinton’ın yardımcısı ve danışmanı Hüma Abidin ile birlikte olduğunu yazmıştı. Clinton ve yılda 100 bin dolar maaşla çalışan Abidin’in sık sık aynı evde kaldığı da iddia edilmişti. Bill Clinton ise bir süredir New York’ta tek başına yaşıyor. Seçim kampanyası başladığından beri çiftin Washigton’daki evi boş duruyor.

vatan



Bu haber 297 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,471 µs