En Sıcak Konular

Türkiye ikinci torbada

24 Kasım 2007 12:53 tsi
Güney Afrika Cumhuriyeti'nde 2010 yılında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası'nın Avrupa Elemeleri kura çekimi yarın Durban kentinde yapılacak.

Kura çekiminde, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) başkanvekili Affan Keçeci, yönetim kurulu üyesi Metehan Berktaş, genel sekreter Lutfi Arıboğan ve genel sekreter vekili Metin Kazancıoğlu temsil edecek. Kura çekimi TSİ 17.00'da başlayacak ve TRT'den naklen yayınlanacak.

Türkiye kura çekimine 2. torbadan katılacak. Toplam 9 grupta oynanacak eleme karşılaşmaları sonrasında, gruplarında ilk sırayı alacak takımlar doğrudan finallere gidecek. Gruplarda en iyi puan ve averaja sahip 2. sıradaki 8 takım ise play-off mücadelesi verecek. Play-off maçları sonrasında 4 takım daha finallere katılmaya hak kazanacak.

İtalya, İspanya, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Portekiz, Hollanda, Hırvatistan ve Yunanistan 1. torbadan, İngiltere, İskoçya, Romanya, Türkiye, Bulgaristan, Rusya, Polonya, İsveç ve İsrail 2. torbadan, Norveç, Ukrayna, Sırbistan, Danimarka, Kuzey İrlanda, Finlandiya, İrlanda Cumhuriyeti, İsviçre ve Belçika 3. torbadan, Slovakya, Bosna Hersek, Macaristan, Moldova, Galler, Makedonya, Belarus, Litvanya ve Kıbrıs Rum Kesimi 4. torbadan, Gürcistan, Arnavutluk, Slovenya, Letonya, İzlanda, Ermenistan, Avusturya, Kazakistan ve Azerbaycan 5. torbadan, Liechtenstein, Estonya, Malta, Lüksemburg, Karadağ, Andorra, Fareo Adaları ve San Marino 6. torbadan kura çekimine katılacak.

2010 Dünya Kupası Finalleri Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, 11 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında organize edilecek. Karşılaşmalar, 9 ayrı şehirdeki toplam 10 statta oynanacak.

Hürriyet



Bu haber 552 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,207 µs