En Sıcak Konular

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı başladı

23 Kasım 2007 20:41 tsi
AK Parti'nin, geleneksel hale getirdiği İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde başladı.

AK Parti, MYK ve MKYK üyeleri, milletvekilleri ve parti kurucuları kampın yapıldığı tesise öğle saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Başbakan Erdoğan'ın saat 19.30'da tesise gelmesiyle birlikte kamp resmen başlamış oldu.  
 
Kampın yapıldığı Asya Termal Tesisleri çevresinde emniyet güçleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Tesislere giren araçlar bomba uzmanı dedektör köpekler tarafından kontrol edildi. Kızılcahamam girişinde itibaren çevrede emniyet güçleri önlem aldı. İlçeden tesise gelen yolun çevresini ise emniyet güçleri bombaya duyarlı köpeklerle kontrol altına aldı.

Kampta bu akşam Başbakan Erdoğan'ın başkanlığında parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı yapılacak. Yarın sabah saat 11.00'de Başbakan Erdoğan tarafından açılış konuşması yapılacak. Daha sonra gündemdeki konularla ilgili olarak sorumlu bakanlar tarafından milletvekillerine bilgi verilecek. Pazar günü saat 17.30'da Başbakan Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla kamp sona erecek.

Kampta yeni Anayasa olmak üzere TBMM'nin yeni dönemindeki çalışmaları masaya yatırılacak ve milletvekillerinin görüşleri alınacak. Kampın en önemli gündem maddesini yeni anayasa değişikliği oluşturacak. Milletvekillerine yeni anayasa ile ilgili olarak sunum yapılacak. Milletvekillerinin yeni anayasa ilgili görüşleri alınacak. TBMM eski Başkanı Bülent Arınç tarafından milletvekillerine TBMM'nin çalışmaları hakkında bilgi verilecek. TBMM gündemine gelecek olan yasa tasarıları hakkında da bilgi verilecek. Kampta ayrıca bakanların başta ekonomi ve dış politika olmak üzere milletvekillerine hükümet çalışmaları konusunda da bilgi vermesi ve milletvekillerinin sorularını yanıtlamaları bekleniyor. AK Parti en son kampı ocak ayında yine Kızılcahamam'da gerçekleştirilmişti.

zaman



Bu haber 419 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,174 µs