En Sıcak Konular

Anne Erdoğan’ın durumu ciddi

23 Kasım 2007 09:51 tsi
Başbakanın annesi Tenzile Erdoğan kalça kırığı nedeniyle bir dizi operasyon geçirdi.

Erdoğan ameliyat süresince hastanede kalıp, sık sık bilgi aldı

Evİnde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği ve kuyruk sokumundaki kemiklerde kırıklar meydana gelen Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan (80) dün sabah ameliyat oldu. Bir hafta önce hastaneye yatırılan Tenzile Erdoğan’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
Her fırsatta İstanbul’a gelerek annesini ziyaret eden Erdoğan, son olarak Pazar günü İpsala’da yapılan Türkiye-Yunanistan doğalgaz hattı açılış töreni öncesi ve sonrasında da annesini hastanede ziyaret etmişti. Erdoğan, önceki akşam da annesini ameliyatı nedeniyle İstanbul’a geldi. Saat 21.00’de İstanbul’a gelen Erdoğan hastaneye geçti. Burada gece 01.00’e kadar kaldı. Ameliyat nedeniyle sabah 06.45’te Üsküdar’daki evinden Koşuyolu’ndaki İstanbul Medipol Hastanesi’ne geçen Erdoğan, ameliyat süresince hastanede kaldı. Yaklaşık 3.5 saat hastanede kalan Erdoğan, operasyonun bitmesinin ardından evine döndü. Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Tenzile Erdoğan’ın ameliyatının yapıldığı Medipol Hastanesi’ne geldi. Çocuk Doktoru olan Akdağ’ın ameliyat sırasında Tenzile Erdoğan’a refakat ettiği bildirildi.
Tenzile Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili ne Başbakanlık ne de hastaneden hiçbir bilgi verilmedi. Ayrıca hastane yetkilileri birkaç gün önce Tenzile Erdoğan’ın sağlık durumunu soran gazetecilere de, “taburcu edildi” şeklinde bilgi vermesi dikkat çekti.

Oy kullanmaya oğlunun kolunda gitti

Tenzile Erdoğan, son olarak Anayasa referandumu için oy kullanmak üzere sandık başına gitmişti. İlerleyen yaşı nedeniyle hareket etmekte zorluk çektiği gözlenen Tenzile Erdoğan, küçük oğlu Mustafa Erdoğan’ın yardımıyla yürüyebilmişti. Bu arada Başbakan Erdoğan’ın da ameliyatı izlediği iddia edildi. Hastane önünde bekleyen gazeteciler görevliler tarafından kapıya yaklaştırılmadı.

vatan



Bu haber 532 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,587 µs