En Sıcak Konular

Del Bosque'den edep dersi!

21 Kasım 2007 14:42 tsi
Del Bosque'den edep dersi! Beşiktaş ile Vicente del Bosque arasında yılan hikayesine dönen davada çıkan tazminat Beşiktaş'tan alacağını aşınca İspanyol çalıştırıcı, müdahale etti. Beşiktaş'ın ceza almaması için FIFA'ya başvuru yaptı, Demirören'e mesaj gönderdi.

Beşiktaş ile Vicente del Bosque arasında yılan hikayesine dönen davanın çözümü konusunda en somut adım İspanyol çalıştırıcıdan geldi.

Davanın seyri hakkında bilgi veren Bosque, "Bu hafta içerisinde Beşiktaş'ın eline bir yazı geçecek. Artık bir toplantı olmayacak. FIFA'nın yazısını bekliyoruz. Kulüp yönetimi, bu işi zamana yaymak istiyor. Ancak ben bunu hayretle karşılıyorum. Çünkü Beşiktaş'ın avukatlara ve cezalara ödeyeceği para, bana ödeyeceğinin üzerine çıktı" diye konuştu.

Bundan büyük üzüntü duyduğunu da belirten İspanyol çalıştırıcı, "Ben Beşiktaş için çalıştım. Kulübün yıpranmasını isteyen bir kişi değilim. Zaten olayın bu kadar uzayacağını da tahmin etmiyordum. Ne kulüple, ne de Başkan Yıldırım Demirören ile bir sorunum var. Bu para kulübün kasasından çıkacak. Bu nedenle avukatları bir kenara bırakıp, Demirören ile yüz yüze bu işi halledelim" dedi.

Kartal'a müjde

Başkan Demirören'in, bu işi kişisel prestij meselesine dönüştürmemesini isteyen Bosque, gelecek hafta Portekiz'de olacağını belirterek, "Beşiktaş'ın Porto maçını da izlemeyi düşünüyorum. Gerekirse, Yıldırım Demirören ile orada da görüşebilirim" ifadesini kullandı.
Bosque, Beşiktaş'ı ne kadar düşündüğünü ise şu ifadelerle ortaya koydu:
"Kulübün parası bloke edilmiş durumda. Paranın alınması konusunda zaten sorun yok. Ancak ortada bir disiplin davası var. Avukatlarıma talimat verdim ve Beşiktaş'a sportif (puan silme, transfer yasağı ve küme düşürme gibi) ceza verilmemesi için FIFA'ya başvurmalarını sağladım. Şunu herkes bilsin ki, İspanya'da Beşiktaş'ın bir ferdi gibi çalışmaya hazırım. Dış transferlerde de isterlerse yardımcı olabilirim."

Tello sevinci

Gençlerbirliği OFTAŞ maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dünü çift idmanla geçirdi. Çalışmalara milli takımlarda bulunan futbolcuların yanısıra tedavileri süren Gökhan Zan, Mehmet Yozgatlı, İbrahim Kaş ve gribal enfeksiyon geçiren Koray, katılmadı. Sabah idmana çıkmayan Serdar Kurtuluş akşam takımdan ayrı çalıştı. Bu arada sakatlığı nedeniyle bir süredir antrenmanlara katılamayan Tello, dün akşam idmana çıkarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Koray'a defans görevi

Defansta yaşanan sıkıntılar nedeniyle savunma hattında belirleyeceği isimleri bir türlü netleştiremeyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Koray'ı dörtlü savunmada oynatmayı planladığı öğrenildi. Gençlerbirliği Oftaş karşısında mutlak üç puanla dönmek isteyen siyah - beyazlı çalıştırıcının, bu maçta Diatta'ya da görev vermesi bekleniyor. Ertuğrul Sağlam, kırmızı kart cezalısı İbrahim Toraman'sız savunma için idmanlarda her alternatifi denediği belirtildi.

'Samimi değiller'

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Rıza Çalımbay, şu an takımın başında bulunan Ertuğrul Sağlam'a yönetim tarafından verilen desteği samimi bulmadığını söyledi. Çalımbay, Cine 5'te katıldığı programda, yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği desteği samimi bulmadığını belirterek, "Yönetimin Ertuğrul Sağlam'a verdiği destek bana inandırıcı gelmiyor. Aynı yönetim, zamanında bana da destek vermişti ama samimi olmadıklarını düşündüğüm için görevi bıraktım" dedi.



Bu haber 274 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,708 µs