En Sıcak Konular

Milliler nefesini tuttu maçı bekliyor

20 Kasım 2007 21:51 tsi
A Milliler, Bosna-Hersek ile yarın akşam yapacağı son grup maçının hazırlıklarını tamamladı. Bosna Teknik Direktörü Muzuroviç, yarınki maça genç kadro ile çıkacağını söyledi.

(A) Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Şampiyonası elemelerinde Bosna-Hersek ile yarın yapacağı son grup maçının hazırlıklarını tamamladı. Ali Sami Yen Stadı'nda, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda, futbolcuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.

Sakatlığı nedeniyle dünkü antrenmanda yer almayan Hakan Balta'nın, bugün takımla birlikte çalıştığı bildirildi. Milli takım doktoru Cengiz Dinç, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Hakan'ın durumunun daha iyi olduğunu belirterek, ''Hakan'ın, ayak parmağında ezik vardı. Şu anda daha iyi ve takımla çalışabilecek durumda. Arda'nın ise dizinde problem vardı. Yaptığımız kontroller sonucunda, oynamasına bir engel olmadığını gördük. Yıldıray ise zaten yarın oynayamayacak ve bu akşam da otelde çalıştı'' dedi. Antrenmanı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve başkanvekili Affan Keçeci de izledi.

Neşeli olduğu görülen Ulusoy, çalışma öncesi Fatih Terim ile bir süre şakalaştı. Bu arada Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat da stada gelerek Haluk Ulusoy ile görüştü ve başarılar diledi.

MUZUROVIC: ''AMACIMIZ, İYİ OYNAYIP BURADAN İYİ ANILARLA AYRILMAK''

Bosna-Hersek Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fuad Muzuroviç, Türkiye ile yarın yapacakları 13. Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu son maçının iyi bir atmosferde geçmesi dileğinde bulundu.

Fuad Muzuroviç, takımının Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı antrenman öncesinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin, Norveç'i yenerek Avrupa Şampiyonası finallerine gitme umudunu hayli artırdığını belirterek, ''Bizim Norveç maçında amacımız neyse, yarın da o olacak. Amacımız iyi oynayıp, buradan iyi anılarla ayrılmak'' dedi.

Muzuroviç, yarınki maçta gençlere önem vereceğini kaydederek, ''Kimi oyuncularım şu anda aramızda değil. Yarın gençlere önem vereceğiz. Sonuç ne olursa olsun, yarınki maç iyi bir atmosferde geçsin'' diye konuştu. Bu arada Bosna-Hersek Milli Takımı, Türkiye maçının hazırlıklarını, bu akşam Ali Sami Yen Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.
 



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,539 µs