itiraflar | " /> itiraflar | "/>

En Sıcak Konular

Uğur Dündar'dan itiraflar

16 Kasım 2007 10:33 tsi
Uğur Dündar'dan itiraflar Ünlü gazeteci Uğur Dündar'ı kim öldürecekti? Kabusu olan parti lideri kimdi? Haydi gel bizimle ol programında bu konulara açıklama getiren Uğur Dündar'ın kendi ağzından itiraflar;

Pınar Kür, Aysun Kayacı, Çiğdem Anad ve Müjde Ar'ın sunduğu "Haydi Gel Bizimle Ol" programının konuklarından biri Uğur Dündar'dı. Dündar programda "Susurluk Çetesi tarafından öldürüleceğini" söyledi.

SUSURLUK ÇETESİNE ÖLDÜR EMRİ

Uğur Dündar programda mesleki hayatında mutlu ve mutsuz olduğu dönemleri anlatırken, Çiller'in Başbakan olduğu yılları kendi için "kabus günler" olarak nitendirdi. Başarılı televizyoncudan o günlerde öldürülme korkusu yaşadığını da şöyle öğrendik:  "Tabii onlar için söylemiyorum ama o dönemde, Susurluk Çetesi'ne benim öldürülmem için emir verilmişti. Eğer yakalanmasalardı..." 

ÇÖLAŞAN'IN ÖNÜNE YATARIM

Dündar'ın meslek hayatında mutlu olduğu dönemlerden biri de Doğan grubunda çalıştığı yıllarmış. Aydın Doğan kendisini ve Emin Çölaşan'ı korumak için 1 milyon dolarlık bir promosyon çalışmasını reddetmiş o günlerde.

Dündar'ın karşısında oturan başarılı gazeteci Çiğdem Anad  tabii ki bu fırsatı kaçırmadı ve "Ama artık Çölaşan Hürriyet'de değil" diye hatırlattı kendisine. Ve Dündar'ın ağzından Çölaşan'a olan sevgisini anlatan şu sözler döküldü:

"Devletin bana verdiği bir silah var. Yanımda taşımayı sevmiyorum. Kullanmayı sevmiyorum. Allah da kullanmayı nasip etmesin. Ama Çölaşan'a bir saldırı olduğunu düşünsem, alırım silahımı onun önüne yatarım." Çölaşan'ın işten atılmasına yorumu ise şöyle oldu Dündar'ın: "Her patronun bizimle çalışmak kadar, çalışmamak hakkı da var"

UĞUR DÜNDAR'LA İNGİLİZCE SOHBET

Programın neşeli anları ise yine Müjde Ar sayesinde oldu. Müjde Ar Uğur Dündar'la 1984 yılında Londra'da karşılaştığını söyledi ve anısını şöyle anlattı: "Ben İngilizce öğrenmeye gitmişim Londra'ya. Bana demişler ki 'kimseyle Türkçe konuşma.' Ben de konuşmuyorum. Bir gün yürüyorum. Baktım karşıdan Tarık Akan geliyor. Bana 'naber kız' dedi. Ben "hello, how are you" diye cevap verince 'manyak bu' diyerek yanımdan ayrıldı. Sonra baktım Uğur Dündar geliyor. Ona da dedim 'ben Türkçe konuşmuyorum' diye. Biz de oturduk otelde ingilizce sohbet ettik."

 



Bu haber 488 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,069 µs