En Sıcak Konular

İnönü'de istifa sesleri

10 Kasım 2007 22:27 tsi
Beşiktaş seyircisi Başkan Demirören ve Sinan Engin'i istifaya çağırdılar.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-0'lık FC Liverpool yenilgisi sonrası, Sivasspor maçında kadroda değişiklik yaptı.

FC Liverpool karşısında 8 gol yiyen kaleci Hakan'ı yedek soyunduran Sağlam, kaleyi Rüştü'ye teslim etti. FC Liverpool maçında ilk 11'de oynayan Diatta, Koray, Serdar Kurtuluş ve Mehmet Sedef'i yedek kulübesinde oturtan Sağlam, bu futbolcuların yerine İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, Ricardinho ve Higuain'e şans tanıdı.

İbrahim Kaş, İbrahim Toraman ile birlikte savunmanın göbeğinde oynarken, Ali Tandoğan savunmanın sağında, Ricardinho orta alanda, Higuain ise forvette forma giydi.

Tribünler boş kaldı

 Beşiktaş-Sivasspor karşılaşmasında BJK İnönü Stadı tribünleri dolmadı. FC Liverpool karşısında alınan 8-0'lık yenilginin yanısıra İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış nedeniyle tribünlerde boşluklar göze çarptı.

"Pascal Nouma" tezahüratları

Siyah-beyazlı taraftarlar, takımları sahaya çıktığında sessiz kalırken, daha önceki maçlarda yaptıkları gibi futbolcuları tribüne çağırmadı. Taraftarlar, futbolcular ısınırken, ''Pascal Nouma'' diye tezahürat yaptı. Taraftarlar ayrıca "3-4-5 gol yetmez 6 olsun Metin-Ali Feyyaz koysun Beşiktaşım şampiyon olsun", "İlhan Mansız" tezahüratları da yaptılar.

''O FORMA KUTSALDIR NASİP OLMAZ HERKESE''

Beşiktaşlı taraftarlar, kadroların stat hoparlörlerinden okunması sırasında, FC Liverpool yenilgisine tepki gösterip, ''O forma kutsaldır nasip olmaz herkese'' diye tempo tuttu. Taraftarlar ayrıca maç öncesi medyaya da tepki gösterip, basın aleyhine kapalı tribünde küfürlü pankart açtı. Güvenlik görevlilerinin uyarısı üzerine pankart kaldırıldı.

Ulusoy ve hakemlere büyük tepki

Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi Futbol Federasyonu ve hakemler aleyhine tezahürat yaptı. Maçın hakemi Bünyamin Gezer ve yardımcılarının ısınmak için sahaya çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı taraftarlar, ''Federasyon istifa'', ''Fenerbahçe uşağı hakemler'' diye tezahüratlar yapıp, hakemlere ve Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'a küfürlü tezahüratlar yaptı.

Taraftarlar Ulusoy'a, ''Federasyon başkanısın, Fenerbahçe uşağısın'' diye tezahürat yapıp protestoda bulundu. Taraftarlar ayrıca , ''8-0'lık sonuç, federasyonun rezilliklerinden daha utanç verici değildir'' diye pankart açtı.

Demirören aleyhine tezahüratlar

Siyah-beyazlı taraftarlar, ayrıca kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e de maç öncesi tepki göstererek, Demirören'i istifaya çağırdı. Fenerbahçe maçı sonrası, Sivasspor karşılaşmasına PAF takımla çıkılacağı açıklamasına gönderme yapan taraftarlar, ''Beşiktaş'ın başkanı sözünü yemez'', ''Yıldırım Demirören yeter'', ''Taraftar burada PAF takımı nerede?'', ''Yönetim istifa'' diye tempo tuttu.

Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam

Siyah-beyazlı taraftarlar yönetim ve futbolcuların tersine Ertuğrul Sağlam'a büyük sevgi gösterisinde bulunarak "Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam" tezahüratında bulundalar.

PAF Ligi'nde Beşiktaş galip

PAF Ligi'ndeki maçta Beşiktaş, Sivasspor'u 4-0 yendi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada siyah-beyazlıların gollerini penaltıdan Serkan, Batuhan ve Aydın atarken, Sivasspor da kendi kalesine bir gol kaydetti.

Beşiktaş'tan Sivasspor yönetime yemek

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, maç öncesi Sivasspor Kulübü yönetimine yemek verdi. Kuruçeşme'de bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe, Beşiktaş Kulübü asbaşkanları Numan Ceyhan, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan e Behçet Ümitlen ile yönetim kurulu üyeleri Halim Aydın, Hüseyin Yücel, Şeref Yalçın ve Mario Berk ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sami Çoban katıldı. Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun da tam kadro katıldığı yemekte dostluk mesajları verildi. Asbaşkan Levent Erdoğan, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'a Beşiktaş forması hediye etti.

Atatürk unutulmadı

Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 69. yılı, BJK İnönü Stadı'nda da unutulmadı. Maç öncesi Atatürk'ün sesinden ''Nutuk'' dinletilirken, siyah-beyazlı taraftarlar alkışladı. Ayrıca stattaki tüm bayraklar yarıya indirildi.

internethaber



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,660 µs