En Sıcak Konular

Namaz da kıldık oruç da tuttuk

8 Kasım 2007 09:21 tsi
"G.Saray'ı tarikatçılardan temizledim" diyen Altaylı'ya cevap geldi.

Galatasaray'ın efsane kadrosundaki futbolculardan Hakan Ünsal'ı hedef alarak, "G.Saray'ı tarikatçılardan temizledim." diye bir dergiye açıklama yapan eski yönetici Fatih Altaylı'ya, Ünsal'dan cevap geldi.

KADINLARLA KIZLARLA GEZMEDİK

Dini yaşantısının başka kişilere zararı olduğuna asla inanmadığını dile getiren usta krampon, şöyle konuştu: "Tam aksine, gece yarılarına kadar barlarda gezen, içki içen, âlemden kafasını kaldırmayan futbolcu profilinden ciddi bir dönüş oldu. Altyapıdan gelen futbolculara, 'geceleri gezmeyin, içki ve sigara içmeyin, bu kötü alışkanlıkları edinmeyin' diye tembihte bulunduk. Bunu zaten antrenör ve yöneticiler de istiyor. Bunların da dışında, bir insanın dinini yaşaması gerektiğini, bunun bir emir olduğunu da söyledik. Ama asla kimseyi zorlamadık. Eğer biz kadınlarla kızlarla gezseydik, akşam alemlerine takılsaydık, bizden sonraki gençler de aynısını yapacaktı. Doğru hareket ettiğimizi düşünüyorum. Bugün olsa gene aynısını yaparım."

ALTAYLI BİZİ HEP KÜÇÜK GÖRDÜ

Fatih Altaylı'nın sözlerini sürpriz bulmadığını ifade eden Ünsal, "Hakan Şükür, Okan, Arif ve ben... Galatasaray ve Türk futbol tarihine geçmiş futbolcularız. Altaylı bizi hep küçük gördü. 'G.Saray camiasında bu tarz, dinini yaşayan futbolcuların ne işi var?' diye bizi küçümsüyordu. Zaten G.Saray'dan neden gönderildiğimi biliyordum. Altaylı, bunu geç de olsa itiraf etti. Ne mutlu bana ki, dini yaşayan bir futbolcu olduğum için gönderilmişim. O zaman da hiç üzülmemiştim, şimdi daha da mutlu oldum." dedi.

8sutun.com'a konuşan Hakan, Altaylı'nın bu açıklamaları yapmakta çok geç kaldığını da kaydetti: "Altaylı bunları neden zamanında söylemedi? Madem bu kadar cesareti vardı, bu kadar net konuşacaktı, keşke o zaman söyleseydi ya bunları. Söyleyemezdi; çünkü alacağı tepkinin boyutunu biliyordu. Şimdi eski medya gücünü yitirdi ve yeniden gündeme gelmek için bu tür açıklamalar yapıyor."

Zaman



Bu haber 624 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,630 µs