En Sıcak Konular

Fenerbahçe: 2-0 :PSV Eindhoven

7 Kasım 2007 22:18 tsi
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Hakemler: Alain Hamer, Francis Crelo, Christian Holtgen (Lüksemburg)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos, Kazım, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih
    
PSV Eindhoven: Gomes, Kromkamp, Salcido, Simons, Mendez, Lazovic, Perez, Alcides, Farfan, Marcellis, Van Der Leegte

MAÇ BAŞLADI

Karşılaşmaya Fenerbahçeli futbolcular başladı... Sarı-Lacivertli temsilcimize başarılar diliyoruz.

3. dakika. Fenerbahçe ilk dakikalarda maça presle başladı. PSV, ayağa topla baskıyı kırmak çabasında. İlk dakikalar orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Henüz kale önü pozisyonu yaşanmış değil.

7. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Roberto Carlos'u kaçırdı. Carlos topu rakibinden kurtardığı an Mendez'in faulüyle yerde kaldı. Sarı-Lacivertli ekip tehlikeli bir noktadan faul kazandı. Alex'in ortasında Vederson vurdu. Savunmaya takılan topu PSV'li futbolcular uzaklaştırdı.

8. dakika. Maç sık sık duruyor. Fenerbahçe atağında savunmanın arkasına atılan topa Semih hareketlendi. Kaleci Gomes, zamanında çıkarak topu Semih'in önünden uzaklaştırdı. Fenerli golcü bu pozisyonda hafif bir sakatlık yaşadı.

10. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik sürüyor. PSV, sağ kanattan atak geliştirdi. Kromkamp, sıfırdan topu kale sahasına çevirdi. Simons'u geçen meşin yuvarlak ters taraftan taça çıktı.

13. dakika. Fenerbahçe maçta tempoyu yükseltme çabasında. Bu ana kadar top daha çok Fenerli futbolcuların kontrolünde olmasına rağmen PSV temponun yükselmesine fırsat vermiyor.

15. dakika. Carlos sol kanattan atılan uzun topu kovaladı. PSV savunmasının uzaklaştırmak istediği meşin yuvarlak Carlos'un ayağına çarparak önünde kaldı. Kaleci Gomes pozisyonu iyi takip ederek ceza sahasının hemen içinde topu kapanarak kontrol etti.

16. dakika. PSV sağ kanattan serbest vuruş kazandı. Fener ceza sahasına inen topa arka direkte Kromkamp kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin yanınadan auta çıktı.

20. dakika. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. İki ekipte çok top kaybıyla oynuyor. Bu dakikada Fenerbahçe sol kanattan Carlos ile uzun bir taç atışı kullandı. Alex ceza sahası içinde topla buluştu. Kale sahasında Colin Kazım pozisyonunu aldığı anda Alex savunmadan topu kurtaramadı. Meşin yuvarlak geçse mutlak gol tehlikesi olacaktı.

22. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Gökhan Gönül ile etkili bir atak geliştirdi. İyi paslar sonrası sağ çarprazda Colin Kazım ayağına gelen topa yerden sert vurdu. Kale sahasında Alex'ten önce PSV savunması topa ayak koyarak çıkarttı.

24. dakika. Fenerbahçe rakip sahanın ortalarında serbest vuruş kazandı. Roberto Carlos uzak mesafeden kaleyi yokladı. Yerden sert giden meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

26. dakika. 0-0 beraberlik devam ediyor. Ortada bir mücadele oluyor. İki ekipte birbirine üstünlük sağlayabilmiş değil.

27. dakika. Fenerbahçe orta sahada kazandığı serbest vuruşu Alex ile çabuk kullandı. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül, ceza sahasına sokulduğu anda sert vurdu. Kaleci Gomes kapattığı köşeden kapanarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

 29. dakika. Fenerbahçe golü buldu.



Bu haber 849 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,859 µs