En Sıcak Konular

Öcalan'ın çocuğu mu var?

5 Kasım 2007 16:47 tsi
Gazeteci Şamil Tayyar, oldukça ilginç bir iddiayı dillendirdi. Bu iddia, daha önceden bilinen ve Gazeteci Uğur Mumcu’nun ortaya çıkardığı bir başka olaydan hareketleniyor.

 1980 öncesinde terörist başı Abdullah Öcalan, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde öğrenciydi. O zamanlar Milli İstihbarat Teşkilatı ile irtibatlı olduğu konusunda bir bakış ortaya çıkmıştı.

Bu bilgi Öcalan’ın ilk karısı “Kesire”nin babasının (Öcalan’ın kayınpederi) MİT’de çalıştığı bilgisiyle pekiştirilmişti. Bu oldukça sık dillendirilen ve büyük olasılıkla gerçek olan bir bilgi.

İşte bu teze bağlı olarak ortaya atılan iddialardan biri, sıkıyönetim döneminde Kesire’nin hamile kaldığı ve Diyarbakır’da hastaneye doğum için götürülerek burada doğum yaptığı yönünde.

Bu spekülasyon doğruysa terörist başının bir oğlu veya kızı bulunuyor. İşte Şamil Tayyar’ın dilinden (stratejik boyut’da yayınlanan), olay yaratan Da Vinci koduna benzer iddia:

“Abdullah Öcalan'ın 1980 öncesinde, siyasal bilgiler fakültesinde öğrenci olduğu dönemde teşkilatla irtibatlı olduğu konusunda birçok görüş ortaya çıktı. Bu artık neredeyse deşifre oldu. Öcalan’ın ilk karısı olan Kesire'nin babasının MİT'te çalıştığı artık biliniyor. Hatta o kadar çok iddia var ki? Bu iddialardan birisinde sıkıyönetim döneminde Kesire'nin Diyarbakır'da bir hastaneye getirilip doğum yaptığı söyleniyor. Eğer doğum yaptıysa Abdullah Öcalan'ın bir oğlu ya da kızı var. Tabi bu iddilar ne derece doğru onu bilmiyorum. Ama Öcalan'ı ağırlıklı olarak CIA ve MOSSAD kullanıyor. Tabi zamanında biz de kullandık.”

www.iyibilgi.com ankara



Bu haber 1,505 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,978 µs