En Sıcak Konular

DTP'ye suçüstü!

5 Kasım 2007 14:17 tsi
DTP'ye suçüstü! Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, "Sekiz askerin serbest bırakılacağını DTP'li üç milletvekili bölgeye gitmeden önce biliyorduk" dedi. Çiçek, terör örgütünün 8 askerin bıraktığı sıradaki görüntü-lerdeki bir konuya dikkat çekti. Çiçek, görüntüde yer alan

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, ''Sekiz askerin serbest bırakılacağını DTP'li üç milletvekili bölgeye gitmeden önce biliyorduk'' dedi.

CNN TÜRK Ankara haber müdürü Hande Fırat'ın sorularını yanıtlayan Çiçek, askerlerin bırakılması görüntülerinde yer alanların "suçüstü yakalandığı"nı söyledi.

Çiçek, "Aslında askerlerimizin bırakılacağı bir gün evvelden bizim tarafımızdan biliniyordu. Yani bahsedilen üç milletvekili gitmezden evvel de biliniyordu. Ama dünkü görüntülerde gözardı edilmemesi gereken bir husus daha var. Kimlerin terör örgütüyle içiçe olduğu da çok açık gözüküyor orta yerde" dedi.

Çiçek, "İnsani boyut ön plana çıkarılarak 'herkes birşeyler yapıyor' gözükse de, bu işin arkasında terör örgütleriyle kimin içli dışlı, kimin sarmaş dolaş olduğununun o olaylar en güzel kanıtıdır" ifadesini kullandı.

"Terör örgütünün yerini bilmiyoruz, nerede olduğunu bilmiyoruz" diyenlerin, dün nasıl bir görüntü çizdiklerinin açıkça ortada olduğunu söyleyen Çiçek, "Kimse 8 askerimiz üzerinden insani mülahazaları ön plana çıkararak, kendi bulunduğu durumu gözleyemez. Dün suçüstü yakalanmışlardır. Benim kanaatim odur" diye konuştu.

CNN Türk
 



Bu haber 359 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,811 µs