En Sıcak Konular

Batman PKK'ya karşı yürüdü

3 Kasım 2007 22:28 tsi
Tüm yurt genelinde yapılan Teröre lanet yürüyüşü Batman’da da yapıldı. Sınır ötesi hareketinin konuşulduğu bu günlerde Batman’da da PKK ya lanet yağdı.

Bu gün Öğlen saatlerinde World Center önünde toplanan kalabalık çarşı merkezine kadar yürüdü. Ellerine Türk Bayrağı alan kalabalık “Kahrolsun PKK”, “Şehitler Ölmez vatan bölünmez” “Türk Kürd kardeştir ayrım yapan kalleştir” şeklinde slogan atarak Cumhuriyet meydanına kadar yürüdü.

Burada bir süre slogan atan Kalabalık daha sonra Şehitler için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okudu. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan yürüyüşe İlçelerden gelen Köy korucuları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet meydanından tekrar yürüyüşe geçen kalabalık tekbirler eşliğinde yürüyüşün başlangıç noktasına kadar yürüyerek istiklal marşı okuyup dağıldılar.

Yürüyüşe katılanlar bu vatan hepimizin hepimiz bu bayrak altında yaşıyoruz. Türk, Kürd ayrımı yoktur diyerek hepimiz kardeşiz dediler. Şehitler için geldiklerini söyleyen vatandaşlar vatanımıza sahip çıkmak için buradayız şeklinde duyguların dile getirdiler.

Batman’da yapılan terörü tel’in mitinginden çıkarılan bir pankart dikkat çekti. Pankart’ta yazılanlar adeta Barzani’ye bir gönderme olarak yorumlandı. “Amerikan Uşağı Barzani Biz senin kedilerini değil itlerini istiyoruz” şeklindeki tek pankart yürüyüş boyunca çıkarılarak adeta Barzani’ye Batman dan gönderme yapıldı. 

hürriyet



Bu haber 492 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,758 µs