En Sıcak Konular

Beşiktaş ligden çekiliyor-3

3 Kasım 2007 22:18 tsi
Sağlam: Çok canımız yandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe karşısında yakaladıkları pozisyonları değerlendirememekten yakınırken hakemlerle ilgili soruya şu cevabı verdi:

 Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe karşısında çok gol pozisyonu üretmelerine rağmen bunları değerlendirememelerinden yakındı.

Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, iki takımın da ligdeki durumu itibariyle önemli bir maç oynadıklarını ifade ederek, ''Ligin üst sıralarından uzaklaşmamak amacıyla buraya puanlar almak için geldik. Maçın genelinde rakipten daha çok gol pozisyonu ürettik. Ancak bunları değerlendiremedik. Rakibimiz ise girdiği az sayıda gol pozisyonlarının 2'sini değerlendirdi ve kazandı. Futbolda kazanmak için pozisyon üretmek önemli ama değerlendirmek de lazım'' şeklinde konuştu.

Sahada iyi mücadele olduğunu belirten Sağlam, ''Bulduğumuz pozisyonları gole çevirmeliyiz. Burada alacağımız galibiyet, Liverpool maçı öncesinde moral olabilirdi ama olmadı. Önemli bir maç oynayacağız. Bu maçın olumsuz yönlerini üzerimizden atarak, Liverpool karşılaşmasına hazırlanacağız'' diye konuştu.

Maçın hakemi ve iptal edilen gol ile ilgili bir soruya Sağlam, ''Bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadık. Ankara'da golümüzü vermeyen hakem hakkında da yorum yapmadım. Bu sezon hakemlerden yana canımız çok yandı, ama maalesef futbolun içinde böyle şeyler var. Biz çok yaşadık, bu da bizim talihsizliğimiz'' diye yanıt verdi.

Maç öncesi yöneticilerin hakemler hakkında konuşmaları ile ilgili olarak da Sağlam, ''Rahat bırakmak lazım bu insanları. Onlar da insan ve baskı altında bir hakemin maç yönetmesi çok zor'' dedi 

kanaltürk



Bu haber 464 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,446 µs