En Sıcak Konular

Hillary Clinton lezbiyen mi?

2 Kasım 2007 10:35 tsi
Hillary Clinton lezbiyen mi? ABD bu skandalla çalkalanıyor. Hillary lezbiyen hayatı yaşıyor. Sevgilisi de...

İnternet habere göre, Eski first lady ve başkan adayı Hillary Clinton’ın sağ kolu Huma Abidin ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Amerikan medyasının aşkı başından beri bildiği ancak yazmaya cesaret edemediği ortaya çıktı.

"Los Angeles Times gazetesi aylardır bu haberi yayınlamakla yayınlamamak arasında gidip geliyor. Amerikan medyasında tepedeki tüm isimler skandalı biliyor ama yazmaya çekiniyor... "

Bu sözler New York Times Magazine, Vanity Fair, Harper’s Bazaar, Esquire gibi dev dergilerde yıllarca görev yapan Ron Rosenbaum’a ait. Rosenbaum’a göre Irak Savaşı ve İran problemiyle uğraşan ABD’nin gündemi tarihin en büyük seks skandallarından biriyle sarsılmak üzere. Skandalın ABD’de 2008 yılında başkanlık koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Hillary Clinton’ı “çok yakından ilgilendirmesi” ülke gündemini daha şimdiden değiştirmeye yetecek.

Her yerde konuşuluyor

İddiaya göre Hillary, “Kendisini başkan yapacak olan Müslüman kadın” olarak da nitelendirilen sağ kolu ve asistanı Huma Abidin ile lezbiyen bir ilişki yaşıyor. Aslında Clinton’un annesi Hindistan, babası Pakistanlı olan Abidin ile lezbiyen aşk dedikodusu uzun bir süredir Washington ve Hillary’nin senatörü olduğu New York’ta dilden dile konuşuluyordu.

Siyasi kulislere yakın internet siteleri 32 yaşındaki Abidin ve Hillary aşkını aylardır detaylarıyla ortaya çıkardıklarını iddia ediyordu. Buna göre iki kadın 2000 yılında tanıştı. Abidin, ülkenin en iyi üniversitelerinden biri olan Georgetown’dan yeni mezun olmuş ve Clinton döneminde Beyaz Saray’da stajyer olarak göreve başlamıştı. O zaman First Lady olan Hillary, Abidin’i işe aldıktan sonra bir daha bırakmadı.

Aynı evde yaşıyorlar

Abidin şu an yılda 100 bin doları aşkın maaşla Hillary’nin sağ kolu olarak çalışıyor. Hillary’nin kiminle görüşeceği, neler söyleceği ondan soruluyor. Öyle ki Hillary’nin seyahat edeceği bölgelere önce o gidiyor ve herşeyi o ayarlıyor.

İkilinin aşkları, Adalet Bakanlığı’nda görevli bir yetkili tarafından da doğrulandı. Big Head DC sitesine konuşan bu kişi çiftin zaman zaman aynı evde kaldıklarını ileri sürdü. “Bunu doğrulamak aslında çok kolay. Sabah 06.00’da ya da 02:00’de Hillary’nin evini arayın. Telefonu her zaman Huma açar” diye konuştu.

Clinton’a İslam dersi de veriyor

Son iki yılda, Washington’da “Huma Efsanesi” yaratan Huma Abidin, başkentin en çalışkan ve en başarılı genci olarak tanımlanıyor. Demokrat ve Cumhuriyetçiler tarafından“ saygı görüyor. Clinton’un sözcüsü Phillipe Reines ise, onu “Milyonda bir bulunacak yetenek” olarak gösteriyor.

Pakistanlı bir baba ve Hindistanlı bir annenin kızı olan Abidin, ABD’nin Michingan kentinde doğdu. İki yaşında, profesör olan annesi Suudi Arabistan’da Cidde Üniversitesi’de iş bulunca bu ülkeye taşındılar. Abidin, 18 yaşında üniversite eğitimi için ABD’ye geri döndü. Arkadaşları onu, muhafazakâr bir Müslüman olarak tanıyor. Özellikle Hillary’ye İslam hakkında danışmanlık ve “öğretmenlik” yaptığı söyleniyor.
 
Abidin 1 yıl önce ünlü moda dergisi Vogue’un “genç ve yetenekli kadınlar” sayısında Oscar De La Renta imzalı bu kıyafetle poz verdi... 

Abidin modayı yakından takip etmesi ve Prada, Yves Saint Lauren, Marc Jacobs gibi markalara düşkünlüğüyle tanınıyor. Washington’da “örnek bir Müslüman kadın” olarak gösterilen genç asistan toplantılarda geri planda kalmayı tercih ediyor ve hiçkimseye röportaj vermiyor.

Kraliçe Rania’nın yakın arkadaşı

Huma Abidin ünlü modacı Oscar De la Renta, Ürdün Kraliçeleri Nur ve Rania ile arkadaş. Ancak ünlü arkadaşları, hakkında çok fazla bir şey bilmediklerini itiraf ediyor. Oscar De La Renta, New York Observer dergisine Abidin ile ilgili “Çok iyi bir insan. Çok da muhafazakâr. En büyük hayalim onu askılı bir giysiye sokmak”dedi. Dergiye konuşan Ürdün Kraliçesi Nur ise “O çok akıllı, diplomatik ve enerji dolu biri. Keşke dünyada onun gibi birkaç kadın daha olsa. Onunla gurur duyuyorum” dedi.

Bill’in başını da asistanı yakmıştı

Eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın koltuğunu sallayan Lewinsky skandalı 1998’te patlak vermişti. Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky’yle Beyaz Saray’daki Oval Ofis’te defalarca oral seks yaptığı ortaya çıkan Clinton, halkın önünde bu iddiaları reddetmişti. Ancak Monica’nin elbisesinden bulunan sperm izleri üzerindeki inceleme sonucu Clinton da bu ilişkiyi kabul ederek, özür dilemek zorunda kalmıştı.



Bu haber 832 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,857 µs