En Sıcak Konular

Erdoğan'dan gazilere ilgi

31 Ekim 2007 09:27 tsi
Başbakan Erdoğan, GATA'da tedavi gören gazileri ziyaret etti. Ziyareti sırasında, Dağlıca'da yaralanan Asteğmen Durduran, Erdoğan'a o günü anlattı: "Sadece ben yaralandım. Bu yüzden askerlerime fazla yardımcı olamadım. Çok üzüntü duyuyorum".

Hakkâri Dağlıca'da 12 askerin şehit olduğu çatışmada yaralanarak GATA'da tedavi altına alınan asteğmen Hüseyin Deniz Durduran'ın sözleri Başbakan Tayyip Erdoğan'ı duygulandırdı. Başbakan Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ali Babacan ve Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile birlikte GATA'ya giderek, Dağlıca'daki saldırıda yaralanan askerleri ziyaret etti.

Haber7'nin haberine göre, Başbakan Erdoğan ile konuşurken gözleri dolan ve duygulanan asteğmen Durduran, "Sorumlu olduğum timde sadece ben yaralandım. Allah'a şükür, komutamdaki askerlerden yaralanan yok. Bir askerimin burnu bile kanamadı. Ancak, yaralandıktan sonra gereğini yapamadım. Yanımdaki arkadaşlarıma yeterince yardımcı olamadım. Bundan büyük üzüntü duyuyorum. Bir an önce iyileşip onların yanına dönmek istiyorum" dedi. Durduran'ın sözleri Başbakan Erdoğan'ı ve bakanları da oldukça duygulandırdı.

BAŞBAKAN ÖZEL İLGİLENDİ

Erdoğan ile birlikte GATA'ya giden bakanlar şu bilgileri verdi: "İnsanımız gerçekten çok başka. Ciddi yaralanmaya rağmen, moralleri çok iyi. 'Vatanımız için görevimizi yaptık' diyorlar. Kiminin eşi, kiminin annesi, kiminin ağabeyi yanında. Onlar da aynı duygular içinde. Başbakan hepsiyle konuştu. Nerelisin, evli misin, çocuğun var mı, nerede yaralandın? diye sordu. Özel sorunları olanların telefonları alındı. Gerekenin yapılacağı sözü verildi. Başbakan da özel irtibat numaralarını verdi."



Bu haber 474 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,376 µs