Kaz Dağı'nın altında yatan ABD planları! | " /> Kaz Dağı'nın altında yatan ABD planları! | "/>

En Sıcak Konular

Kaz Dağı'nın altında yatan ABD planları!

28 Ekim 2007 21:32 tsi
Kaz Dağı'nın altında yatan ABD planları! Terörün ve saldırıların üstünü örttüğü başka gerçekler de var Türkiye'de.. Kaz Dağları'ndan çıkarılması planlanan altın, neden çevrecilerin gündemine oturdu? Buradan altın çıkarılmasını istemeyen dünyanın en büyük altın ihracatçılarının karşısında, çıkm

Son günlerde, geçen sene yayınladığı 'Meryem Planı' adlı kitabıyla gündeme gelen Mehmet Coral, Hürriyet gazetesinin Pazar Keyfi ekine bir röportaj verdi. Coral'ın Kaz Dağı'ndan çıkarılacak altınla aktarmaya başladığı bilgiler, bilim ve teknolojinin 'ışınlanma' gibi bugün bize çok uzak görünen kollarına dek uzanıyor.

Bir yandan tüm dünyaya altın ihraç eden ülkelerin Türkiye'deki çevreci grupları örgütlemesi, diğer yanda terörü kışkırtan ve altının çıkmasını isteyen ABD!

İşte Coral'ın iddiaları:

Komplo teorisi değil gerçek

Bana göre ABD bölgede bir ‘fait accompli’ yani bir oldu bitti peşinde. Büyük olasılıkla 1. Dünya Savaşı sonundaki İngiliz politikasının revize edilmiş farklı bir biçimini uygulamak istiyor. Dört yıllık Irak işgalinin sonucunda aşağı yukarı bağımsız bir Kürt devletinin altyapısı tamamlandı. Önce devlet bütünlüğünden koparılarak otonomi kazandırıldı. Son aşamada kendisine sorgusuz sualsiz bağlı kalacak bir Kürt devleti kurulacak. PKK’nın terörist eylemleriyle Türkiye sınırda bir atalete sürüklenecek. Bu arada ABD müttefikleriyle ağız birliği edip ilan edilecek yeni Kürt devletinin batılı güçlerle tanınmasını sağlayacak. Bu da yaptığımız bir askeri müdahalede Kıbrıs harekatında olduğu gibi bize siyasi planda zemin kaybettirecek. Şu günlerde yaşadığımız olaylar bu bıçak sırtı kadar kritik dengenin sağlanması girişimleriyle geçiyor. Bunun bir kpmlo teorisi veya muhayyilesi çok geniş bir politik kurgu olmadığını yaşadığımız olaylar gösteriyor zaten.

Kaz Dağı’nda maden açılacak!

Hali hazırda Türkiye’de, özellikle Batı Anadolu’da atın çıkarma girişimleri giderek artan bir ivmeyle sürüyor. Resmi lisanslı olarak Uşak Kışladağ’daki şu anda rezerv olarak Avrupa’nın en büyüğü. Menderes’teki Efem çukuru ondan sonra geliyor. Antik İda dağı (Kaz Dağları) eteklerindeki Ayvacık-Kısacık madeni olayın tüm şeklini farklı bir boyuta taşıyacak. Teknik olarak altın madenciliğinde bir bölgede altına rastlandığında bulunan rezervin işletilir olması için bir ton toprakta bir gram altın sınır değerdir. Şimdi hasır olun: Ayvacık-Kısacık rezervinde bu oran ton başına 35 gram. Yani bir başka deyişle işlenebilir bir altın rezervinin 35 misli büyüklüğünde bir kaynaktan söz ediyoruz. Bu bilgiler bizzat MTA’nın verilerine dayanıyor!

Gelecek petrolün değil altının!

Petrolün varil fiyatı çok yakında 100 dolara vuracak. Ancak sanayinin gerçek egemeni çok yakın zamanda altın olacak. Altının yerçekimini nötralize etme gücü, teknolojinin bir çok kesiminde uygulamaya geçmeye hazır bekliyor. Örneğin çok yakında maglev trenleri (Manyetik alan üzerinde raylara dokunmadan hareket eden tren) New York-Los Angeles arasını saatte 1000 km’ye varan hızla, yolculuğu uçakla tamamlanana yakın bir sürede tamamlayacaklar. Dünyanın geleceği altın ve PGM (Platin grubu metaller) stoklarını ellerinde tutanın olacak. Bu yeni teknoloji kullanılarak süper iletkenler sanayi, yer çekimsiz ortam yaratıcılarını, teleportasyonu, yani dizi film diliyle ışınlanarak seyahati mümkün hale getirecek. Yeni ve sınırsız enerji kaynakları yaratılabilecek. Başka güneş sistemlerine yolculuk, ara zamanlara geçiş mümkün olduktan sonra düş olmaktan çıkacak. Bunlar “High Spin Gold” teknolojisi uygulama alanına geçtiğinde realize edilebilecek. Bütün bunlar Kaz Dağı’ndaki doğal cennetin neden altın tröstlerine fütursuzca verildiğini anlatmaya yetiyor sanırım..



Bu haber 967 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,629 µs