En Sıcak Konular

Şişli'de silahlı saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

25 Ekim 2007 16:07 tsi
Şişli'de kız kaçırma meselesi yüzünden meydana geldiği öğrenilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybederekn, 1 kişi de yaralandı.

Şişli'de kız kaçırma meselesi yüzünden meydana geldiği öğrenilen saldırıda 3 kişi hayatını kaybederekn, 1 kişi de yaralandı. Kaçırılan kızın yakınlarının işlediği öne sürülen olayda kızı kaçıran şahsın kardeşleri kurşun yağmuruna tutuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan "Mahmut Şevket Paşa Sağlık Eğitim ve Sosyal Tesisleri" binasının önünde meydana geldi. Muş'un Bulanık İlçesinde farklı iki mezrada oturan aileler arasında yaşanan kız kaçırma kavgası, İstanbul'a taşındı. Kızı kaçıran şahsın Okmeydanı'nda oturan kardeşi Hurşit Aydın ve onu ziyarete Fransa'dan gelen Vahdettin Aydın ile Haydar Özdemir, muhtarlık binası önünde kaçırılan kızın yakınları olduğu öğrenilen 5 kişinin saldırısına uğradı. 2 kişinin silahından çıkan kurşunlarla Aydın kardeşler ile Özdemir ağır yaralanırken, olay sırasında yoldan geçen Ramazan Bozbay isimli bir vatandaş da yaralandı. Yaralılar vurulan şahsın yakınları tarafından taksilere bindirilerek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aydın kardeşler ve Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı Ramazan Bozbay'ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Olaydan sonra polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayı siyasi bir boyutu olduğuu düşünen polis, hastaneye Çevik Kuvvet ekibi göndererek güvenlik önlemlerini arttırdı.

Bu arada, Mahmut Şevket Paşa Mahalle Muhtarı Alaattin Alkılıç, silah seslerini duyarak dışarı çıktığını, bu sırada yaralıların özel otomobillerle götürüldüğünü belirterek, olayı 2 kişinin gerçekleştirdiğini öğrendiğini söyledi.

Öte yandan polis, olay sonrası 34 DS 1823 plakalı kırmızı Megan marka araç üzerinde araştırmalarını sürdürüyor.

Zaman



Bu haber 760 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,859 µs