En Sıcak Konular

Liverpool "Hindi yahnisi" oldu

25 Ekim 2007 12:07 tsi
Liverpool erken vedayla karşı karşıya. İngiliz basını maçı böyle yorumladı..

Beşiktaş, tarihe altın harflerle kazınacak bir zafere imza attı. İki sezon öncesinin Şampiyonlar Ligi şampiyonu, geçen sezonun finalisti Liverpool, İnönü'den çıkamadı. İşte dünya basınında başlıklar;

Futbolda Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda oynanan maçta Beşiktaş karşısında 2-1'lik yenilgi alan Liverpool, İngiliz basını tarafından Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne veda etmeye aday bir takım olarak ilan edildi.

The Times gazetesi: Liverpool'un Beşiktaş maçının ardından, Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etmenin eşiğine geldiğini yazarken, teknik direktör Rafael Benitez'in ve oyuncularının takımı grubun en sonuncusu durumuna düşürdüklerini belirtti.

The Guardian gazetesi: Aynı anlamdaki bir başlıkla gelişmeyi, ''Gevşek Liverpool dibe vurdu ve Şampiyonlar Ligi'ne veda tehlikesiyle karşı karşıya kaldı'' şeklinde duyurdu.

The Independent gazetesi: Liverpool'un İstanbul'da aldığı yenilginin, takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden elenme tehlikesiyle karşı karşıya getirdiğine yer verdi.

Dail Mail gazetesi: ''Turkey Stew'' şeklindeki benzetme içeren ve ''Hindi yahnisi'' anlamına da gelen bir başlıkla duyurdu.

''Rafael'in Kırmızıları'' diye adlandırdığı haberinde, Liverpool'un her an Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalması ihtimaline dikkat çekerek, ''Beşiktaş karşısında alınan mağlubiyet takımı grubunun en sonuncusu durumuna getirdi'' diye verdi.

The Daily telegraph gazetesi: Liverpool'dan ''Silinen güç'' olarak söz etti. İstanbul yenilgisinin takımı grubunun en dibine düşürdüğünü hatırlatan gazete, sayfaya takım kaptanı Steven Gerrad'ın maçın son düdüğünün ardından yaşadığı acıyı yüzüne yansıtan bir fotoğrafını da koydu ve ''Acı Oyun'' ibaresini fotoğrafla birlikte kullandı.

İspanyol basınında

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Liverpool'u 2-1 yendiği maçla ilgili İspanyol basınında yapılan yorumlarda, ''Düzenli bir ekip ve İnönü cehennemi, Avrupa 2.si Liverpool'a çok geldi'' denildi.

Marca gazetesi: ''Beşiktaş, Kırmızılar'ı zor bir duruma soktu'' başlığın atan Marca gazetesi, Liverpool'un İstanbul'da ''adil bir yenilgi'' aldığını yazdı. Gazete, Beşiktaş'ın en iyileri olarak kaleci Hakan Arıkan, Alvaro Tello ve Bobo'yu gösterdi.

As gazetesi: ''Liverpool'un ciddi bir sorunu var, kaybetti ve grubun sonuncusu oldu'' ifadesini kullanarak, Beşiktaş'ın ilk golü bulduktan sonra üstünlüğünü oyun sonuna kadar elinde tutma başarısını gösterdiğini kaydetti.

El Mundo Deportivo: ''Beşiktaş, İngilizlerin yapamadıklarını yapmayı başardı. Liverpool'un işi mucizelere kaldı'' başlığını atarken, Sport gazetesi ise ''Liverpool, turu zora soktu'' ifadeseni kullandı.

İnternet haber



Bu haber 611 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,606 µs