En Sıcak Konular

Sınır bölgesi alarmda!

23 Ekim 2007 13:49 tsi
Sınır bölgesi alarmda! Irak'tan olabilecek sızmalara karşı ve olası sınır ötesi operasyon nedeni ile sınır bölgelerindeki bütün güvenlik birimleri alarm durumuna geçirildi. Operasyonlar araklıksız sürüyor.

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Alınan bilgilere göre, Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki Küpeli Dağı'nda güvenlik görevlilerinin şehit edilmesinden sonra sıklaştırılan operasyonlar sürüyor.

Şırnak'ın Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri yol güzergahında zırhlı araçlar eşliğinde mayın taramaları yapılıyor.

Hava destekli devam eden operasyonların yanı sıra arazi arama tarama faaliyetleri de sürüyor. Arama tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKK'ya ait içerisinde yaşam malzemesi bulunan sığınaklar ortaya çıkarılarak imha ediliyor.

Öte yandan, Irak'tan olabilecek sızmalara karşı ve olası bir sınır ötesi operasyon nedeni ile sınır bölgelerindeki bütün güvenlik birimlerinin alarma geçirildiği öğrenildi.

Ayrıca, trenle Mardin'in Nusaybin ilçesine oradan da Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığına gelen askeri konvoy ile topçu birlikleri sınır bölgesine kaydırıldı.

GABBAR, CUDİ, KÜPELİ VE KATO DAĞLARINDA OPERASYONLAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Haber7'de verilen bilgiye göre, Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Alınan bilgilere göre, Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki Küpeli Dağı'nda güvenlik görevlilerinin şehit edilmesinden sonra sıklaştırılan operasyonlar sürüyor. Şırnak'ın Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri yol güzergahında zırhlı araçlar eşliğinde mayın taramaları yapılıyor. Hava destekli devam eden operasyonların yanı sıra arazi arama tarama faaliyetleri de sürüyor. Arama tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKK'ya ait içerisinde yaşam malzemesi bulunan sığınaklar ortaya çıkarılarak imha ediliyor. Öte yandan, Irak'tan olabilecek sızmalara karşı ve olası bir sınır ötesi operasyon nedeni ile sınır bölgelerindeki bütün güvenlik birimlerinin alarma geçirildiği öğrenildi. Ayrıca, trenle Mardin'in Nusaybin ilçesine oradan da Şırnak 23. Jandarma Tümen Komutanlığına gelen askeri konvoy ile topçu birlikleri sınır bölgesine kaydırıldı.



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,307 µs