En Sıcak Konular

İşte egosunda boğulan adam!

18 Ekim 2007 10:31 tsi
İşte egosunda boğulan adam! Sürekli basına didişen, beylik laflar eden, meydan okuyan, futboldan çok, savaşan askerlere yardım toplamak gibi sosyla konularla ilgilenen Fatih Terim, milli takımı olmayacak bir noktaya getirdi.. İşte zirveden inişin hikayesi


Milli Takım'ın tecrübeli teknik direktörü, 'İmparator' lakabını aldığı Ali Sami Yen'de yuhalandı ve istifaya davet edildi. G.Saray'ın tribün grubu ultrAslan, "Terim istifa" diye bağıranlara saldırdı..

Türk futbolunun 'İmparator' lakaplı teknik direktörü Fatih Terim, dün Yunanistan yenilgisinin ardından, bu lakabı aldığı Ali Sami Yen Stadı'nda istifaya davet edildi. EURO 2008 yolunda oynanan en kritik maçta Milli Takım'ın bir türlü varlık gösterememesi karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarları çıldırttı. Önce Mehmet Aurelio dışındaki futbolcuları yuhalayan taraftarlar, Yunanistan'ın golünden sonra tepkilerini Terim'e yöneltti. Seyircilerin, "Fatih Terim istifa" tezahüratları sonrası tecrübeli teknik adamın sinirlendiği gözlendi. Böyleikle kariyerinin en önemli başarılarının Ali Sami Yen'de yaşayan Terim, en büyük tepkiyi de aynı statta görmüş oldu..

ULTRASLAN: ULUSOY İSTİFA!
Öte yandan Kapalı Tribün'de bulunan Galatasaray'ın tribün grubu ultrAslan, Terim'in istifaya davet edilmesine büyük tepki gösterdi. Kapalı'daki tezahüratı yönlendiren ultrAslan, "Terim istifa" diye bağıranlara saldırdı. Tecrübeli teknik adama destek veren sarı-kırmızılı taraftar grubu, buna karşılık Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'a istifa çağrısında bulundu. Kavgayı diğer tribünler şaşkın bakışlarla izledi. ultrAslan'ın müdahalesi sonucu Kapalı'da Terim'e tepki sona ererken, stadın diğer bölümlerinde Terim aleyhinde tezahüratlar sürdü.

FATİH TERİM DUYMAMIŞ
Fatih Terim, maçın sonlarına doğru yükselen istifa sesleriyle ilgili olarak, "Yoğun bir şekilde duymadım" dedi. Basın mensuplarının, istifaya çağrılmasıyla ilgili görüşlerini sordukları Terim, "Sizin duyduğunuz kadar duymadım. Ayrıca hayatımda ilk kez oluyor. Bazıları bu sesleri hep duyuyor" cevabını verdi. Norveç'i yenecek güçte olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Bahanelerin arkasına saklanmayacağım. Kaybettik, daha da farklı olabilirdi. Ama şansımız sürüyor. Sırtımız tam olarak yere gelmeden görevi bırakmayız" diye konuştu.

SADECE AURELİO'YA ALKIŞ
Türk vatandaşlığına geçip Milli Takım'da oynaması tartışmalara neden olan Mehmet Aurelio, dün kötü oynayan takımın vasatı aşan birkaç oyuncusu arasında yer aldı. Tribünler, son dakikalarda herkesi yuhalarken Aurelio'yu alkışladı.

ÇOK KÖTÜ OYNAMIYORMUŞUZ
Hakan Şükür, Milli Takım'ın son maçlarda çok kötü oynadığı yorumuna itiraz etti. Şükür, "Son maçlarda çok kötü oynadığımız söylenemez. Çok basit goller yememiz ve rakibin direncine karşılık veremeyişimiz etkili oldu sonuçlarda" diye yanıt verdi. Hakan, "Beklentilerimiz bu değildi ama Yunanistan çok pozisyon buldu. Üstün gözükmemize rağmen pozisyon bulamadık. Norveç'i yenip finallere gitmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

FATİH TERİM'İN YAP BOZ TAHTASI
Euro 2008 Elemeleri'nde hayal kırıklığı yaratan Milli Takımımız, kadroda bir türlü belli bir istikrar yakalayamadı. Ayyıldızlılar dün, deplasmandaki Yunanistan zaferini yaratan kadrodan 3, son Moldova maçındaki onbirden ise 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Moldova'ya karşı forma giyen Hakan Arıkan, Mehmet Topuz, Arda Turan ve Selçuk İnan yedek kulübesinde otururken, Volkan Demirel, Hamit Altıntop, Gökdeniz Karadeniz ve Ümit Karan ilk onbirde yer aldı. Terim, elemelerde oynanan 9 maçta tam 34 futbolcuya şans verdi.



Bu haber 421 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,855 µs