birbirine girdi! | " /> birbirine girdi! | "/>

En Sıcak Konular

Babahan ve Dündar birbirine girdi!

16 Ekim 2007 22:27 tsi
Babahan ve Dündar birbirine girdi! İki medya duayeni birbirine girdi. Arena programı için Paşakapısı Cezaevine girerek manken Tuğba Özay ile röportaj yapan Uğur Dündar, kendisini eleştiren Sabah gazetesinin genel yayın müdürü Ergun Babahan'ı ağır bir şekilde eleştirdi.

 

Biri öbürünü eleştirdi. Öbürü açtı ağzını yumdu gözünü. Medyanın iki dev ismi fena kapıştı...

İnternethebr'in verdiği habere göre Kanal D'deki Dobra Dobra programına telefonla bağlanan Uğur Dündar, yaptığı röportajın özellikle gençlere ibret verici nitelikte olduğunun altını çizerek "Ergun Babahan, mesleki kıskançlığını gemleyememiş, öylesine gemleyememiş ki bana göre bir gazetecinin hele hele bir genel yayın yönetmeninin yapmaması gereken vahim bir hatayı yapmış.Yani kıskançlık duygusu ona bu hatayı yaptırmış.

'Uğur Dündar, Tuğba Özay'ın tutuklanmasına neden olan konuyla ilgili hiçbir soru sormayarak onu akladı diyor. Bir Genel Yayın Yönetmeni böylesine cahil olamaz." dedi.

Dündar, Tuğba Özay'ın tutuklanmasına neden olan olay ile ilgili soru sormamasının 'davayı etkileyici bir yayın yapmamak' adına olduğunu söyledi.

"Asıl Ergun Babahan'ın üzülmesi gereken başka şeyler var. Çok değerli meslektaşları, arkadaşları birer birer atılıyorlar. Ergun Babahan orada kalma, koltuğunu koruma uğruna o çok değerli gazetecilerin sudan sebeplerle atılmasına göz yumuyor" diyen Uğur Dündar, "Asıl ağlaması, üzülmesi ve o koltuğu bırakması gereken olaylar bunlar. Beni konuşturmasın, ben Ergun Babahan'ın TMSF icazetiyle genel yayın yönetmenliği koltuğunda oturduğu dönemde yaptıklarıyla 30 tane Arena çıkartırım." dedi.

Ergun Babahan'a 'hodri meydan' diyen Uğur Dündar, "Ergun Babahan isterse televizyonda canlı yayında tartışırım. Bakalım kim gazeteciliği yapabiliyor kim yapamıyor. Tuğba Özay diyor ki "Küçük hırsızlar içerde volta atarken, büyük hırsızlar dışarıda cirit atıyor" Ergun Babahan da büyük hırsızların cirit attığı ortamda gazete genel yayın yönetmenliği yapan bir arkadaşımız. Haydi Ergun Babahan, git bakalım şu hırsızların üzerine!" ifadesini kullandı.



Bu haber 608 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,478 µs