En Sıcak Konular

Terim ceza sahasını terketti!

16 Ekim 2007 20:19 tsi
Terim ceza sahasını terketti! Son dönemde futboldan çok, terörle mücadele eden askerler gibi sosyal konularda aktivite gösteren Milli takım teknik direktörü Fatih Terim, bugün düzenlediği basın toplantısında bir gazeteciyi azarladı. Kendine sorulan sorular karşısında gerilen Terim, or

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarınki maç öncesi düzenliği basın toplantısını sert ifadelerle noktaladı. Terim, ailesi ve kızı hakkında çıkan iddialara yönelik haberler ve bazı köşe yazarlarının bu konuya değinilmesi üzerine adeta çıldırdı.

Haber7'nin verdiği habere göre, Terim, hertürlü eleştiriye açık olduğunu ancak ailesine yönelik en küçük bir tavra karşı tahammülsüz olduğunu belirterek şunları söyledi:

Her baba tavrımı gererim ne olacağını da sizler daha iyi bilirsiniz. Spor yazarı olmak demek, beni ve mesleğmii eleştirmek demektir. Bunun anlamı da irdelemektir. Bir damla gözyaşına kıyamadığım evladımın üzülmesine hiç kimseye müsade etmem gerekeni de yaparım Bunu bana yaptıktan sonra da bana küslük diye de soramazsınız.

Fatih Terim bu açıklamayı yaptıktan sonra başka soru sorulmasını beklemeden salondan çıktı.

TERİM'İN HEDEFİNDEKİ İSİM ONUR BELGE Mİ

Kanal A'da yayınlanan Sporvizyon programında konuşan spor yazarı  Onur Belge, 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı olan ve Türkiye’nin Macaristan’ı 3 – 0 mağlup ettiği mücadele sonrasında tribüne kol hareketi yapan Emre Belözoğlu’na Türkiye Futbol Federasyonu’nun neden ceza veremediğini açıklamıştı.

 Belge, programda  Emre’nin Türkiye – İsviçre maçında da milli takımımızın ceza almasında başrol oynadığını belirtirken aldığı bir duyuma göre milli oyuncunun Fatih Terim’in damat adayı olduğu için federasyon tarafından bir ceza almadığını ileri sürmüştü.

Yakın arkadaşının Amerika’da yaşayan bir yakınından bilgi edindiğini bildiren Onur Belge, bu kişinin Fatih Terim’in Amerika’da öğrenim gören Merve Terim ile Emre Belözoğlu’nun ciddi bir ilişkisi olduğunu kendisine ilettiğini savunmuştu.

Belge bu yakın ilişki sebebiyle Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun Emre’ye ceza vermediğini belirtirken “Ama şimdi bu kadar arkasında durulup böyle bir olayı Fatih Terim’in dahi cezalandırmamasının sebebinin çözümlenmesini halka bırakıyorum” demişti.



Bu haber 421 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,267 µs