En Sıcak Konular

SSM uzman yardımcısı alacak

15 Ekim 2007 19:13 tsi
Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Teknik Hizmetler ve Genel İdare Hizmetlerde istihdam edilmek üzere sınavla Uzman Yardımcıları alacak.

SSM'nin web sitesinde yer alan ilana göre, kuruma alınacak uzman yardımcıları için en az dört yıllık lisans eğitimi veren veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının Teknik Hizmetler Sınıfı için Mühendislik fakültelerinin Uçak, Uzay ve Havacılık,Makina, Bilgisayar, Elektrik/Elektronik, Endüstri, Gemi İnşaa ve Metalürji bölümlerinden mezun olmak şartı aranacak.

Genel İdare Hizmetleri Sınıfı için hukuk, siyasal bilgiler ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun olmak, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran-01 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) KPSSP1 puan türünden asgari 85 puan almış olmak kaydıyla müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak kendi sınıfı içinde sıralanması neticesinde alınacak uzman yardımcısı sayısının beş katı aday arasına girmek (Son sıradaki adayla, aynı puanı almış adaylar da sınava katılmaya hak kazanacak.) şartı aranacak.

Aynı zamanda, İngilizce yeterliliğini KPDS en az 80 veya TOEFL CBT en az 213 veya TOEFL IBT en az 79 puan olmak üzere bu sınavlardan birinde aldığı puanla kanıtlamış olmak gerekiyor.

Adayların, gerekli belgelerle birlikte en geç, 15 Kasım 2007 Perşembe günü mesai bitimine kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığı (Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı) Ziyabey Caddesi 21. Sokak No:4 Balgat / Ankara adresine elden teslim etmeleri gerekiyor.

Başvurular yapıldıktan sonra gerekli koşulları taşıyan adaylar sözlü sınava çağrılacak. Sözlü sınav tarihi ve yeri, yazılı olarak adaylara bildirilecek ve Müsteşarlık web sayfasında duyurulacak.



Bu haber 593 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,580 µs