En Sıcak Konular

Kübra Gül'ün düğün faturası

10 Ekim 2007 17:41 tsi
Kübra Gül'ün düğün faturası 14 Ekim'de düğün var. Hazırlıklar tamam... Masraf kabarık, fatura yaklaşık 107 bin YTL...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kızı Kübra Gül, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü olan 14 Ekim Pazar günü Mehmet Sarımermer ile İstanbul Gösteri Merkezi’nde düzenlenecek nikah töreni ile evlenecek.

Cumhurbaşkanı Gül, sadece "kişisel hukuku olan kişilere" davetiye gönderdi. Bu şekilde toplam 2 bin 500 davetiye dağıtılan nikaha, aile yakınlarının yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından 4 bin-4 bin 500 kişinin katılması bekleniyor. Bu arada, nikah için hiçbir yabancı konuğa davetiye gönderilmedi.

ŞAHİT ERDOĞAN OLACAK
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın saat 12.45-13.00 sıralarında kıyacağı nikahta, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski TBMM Başkanı Bülent Arınç şahitlik yapacak.

"Nikah şekeri" yerine davetliler adına Kayseri’de bir orman oluşturuldu. Nikah sonunda davetlilere adlarına dikilen ağacın sertifikası verilecek.

ÖZEL AİLE YEMEĞİ
Tebriklerin 4 saate yakın süreceği düşünülerek, davetlilere pasta ve içecek ikramında bulunulacak. Aynı gün akşam Adile Sultan Yalısı’nda yaklaşık 300 kişi olarak belirlenen aile yakınlarına yemek verilecek.

Basın mensupları, nikah salonuna ve Adile Sultan Yalısı’na alınmayacak.Ancak nikah sonunda görüntü ve fotoğraf servisi yapılacak.

NİKAHIN MALİYETİ
Nikahın kıyılacağı İstanbul Gösteri Merkezi’ne 23 bin 700 YTL, nikah şekeri yerine verilecek sertifika için 7 bin YTL, süslemeler için 25 bin YTL ve diğer giderler için 10 bin YTL harcandı.

Adile Sultan Yalısı’na ise 16 bin 750 YTL kira ödenirken, 300 kişilik yemek için yaklaşık 22 bin 600 YTL, otopark giderlerine de 2 bin YTL ödendi. Erkek tarafının karşılayacağı belirtilen masraflar, yaklaşık 107 bin YTL tuttu.

BAYKAL KATILMIYOR, BAHÇELİ-TÜRK BELLİ DEĞİL

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kızı Kübra Gül’ün Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü yapılacak düğününe çok sayıda siyasetçi katılacak.

Kübra Gül’ün düğünü için davetiye gönderilen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ise düğüne katılmayacağı öğrenilirken, düğün için bazı CHP’li milletvekillerinin de davet edildiği bildirildi. Kübra Gül’ün düğününe MHP lideri Devlet Bahçeli ve DTP Grup Başkanı Ahmet Türk de davet edildi ancak Bahçeli ve Türk’ün düğüne katılıp katılmayacağı netleşmedi.

İnternet haber



Bu haber 1,258 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,700 µs