En Sıcak Konular

İşte Çölaşan'ı kovduran fotoğraf

8 Ekim 2007 07:12 tsi
İşte Çölaşan'ı kovduran fotoğraf 

Çölaşan, Aydın Doğan’la aralarındaki “kırılma noktası”nın 27 Mayıs’taki köşesinde yer verdiği bir pankart haberi olduğunu söylüyor. İşte Çölaşan'ın işine son verdiren fotoğraf:

KIRILMA NOKTASI

Çölaşan, Aydın Doğan’la aralarındaki “kırılma noktası”nın 27 Mayıs’taki köşesinde yer verdiği bir pankart haberi olduğunu söylüyor. Gümüşhane Kelkit’te asılan bu pankartta, “Alkollü sürücüler her gün trafik kazalarında hayat kaybediyor, kaybettiriyor” denildikten sonra “Sizce suç kimde?” denilmiş.

Yazısında, “Atatürk düşmanlığının hangi boyutlara ulaştığını ve nasıl sinsice sergilendiğini bu fotoğrafta bire bir görüyorsunuz. Gümüşhane Valisi ve Kelkit Kaymakamı, bu afişi herhalde görmemişler! Görseler bile anlamını, verdiği mesajı kavramamışlar! Türkiye’de şimdi böyle oyunları çaktırmadan oynuyorlar” diyen Çölaşan, sonrasını şöyle aktarıyor:

“Bilmeden cami duvarına işemişim. Çünkü bizim patron Aydın Doğan Kelkitli... Bunu kovulma saatlerinden önce Ertuğrul söyledi. Kovulma sonrasında Sedat Ergin ‘Senin olayında kırılma noktası bu Kelkit yazısı oldu’ dedi. Onca sorun içerisinde bunun ne kadar doğru olduğunu bilemem. Belki de bir bahane idi. Her şey aklıma gelirdi de, Kelkit’in başıma iş açacağı doğrusu gelmezdi!”

İşte Emin Çölaşan'ı kovduran fotoğraf
 

ÇÖLAŞAN, İKİ AFİŞİ 'TEK' GÖRMÜŞ, KÖŞE YAZISI DA YALANLANMIŞTI

Daha sonraki günlerde Emin Çölaşan, kendi köşesinde Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran ve Kaymakam Erol Rüstemoğlu'nun 'açıklamalarını' yayınlamak zorunda kalmıştı.

OLAYIN İÇYÜZÜ

'Alkollü sürücüler her gün trafik kazalarında hayat kaybediyor, kaybettiriyor. Sizce suç kimde?" afişine uzaktan bakıldığında, 1998 yılından beri sabit olarak asılı bulunan Atatürk'ün siluetiyle alt alta asılmış gibi gözükmüş, halbuki afiş ile Atatürk siluetinin arasında herhangi bir bağlantının olmadığı, aralarında yaklaşık olarak bir metre mesafe bulunduğu ortaya çıkmıştı.

samanyoluhaber
 



Bu haber 913 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,390 µs