En Sıcak Konular

Bahçeli muhaliflere resti çekti

16 Kasım 2015 14:10 tsi
1 Kasım seçimleri sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen MHP lideri Devlet Bahçeli kurultay isteyen muhaliflere 'Alayı gelsin' diye seslendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partiye dönüp dönmeyeceği en çok tartışılan, MHP'den disiplin kurulu kararıyla ağustos ayında ihraç edilen fakat daha sonra mahkeme kararıyla MHP’ye geri dönen eski Iğdır milletvekili Sinan Oğan hakkında, "Bu bir Saray projesidir." diye konuştu.

Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından, dün MHP İl Başkanları'yla bir araya gelerek il başkanlarından tam destek aldı. Bahçeli, Oğan'ın partiye dönüşünün şaibeli olduğunu, mahkeme başkanının dosyaya bakmadan karar verdiğini ve mahkeme kararının Ak Parti'nin bir oyunu olduğunu ifade etti.

"SİNAN OĞAN SARAY PROJESİDİR"

Bahçeli, eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan hakkında verilen, partiye dönüş kararını, "Sinan Oğan kararı yargının siyasallaşmasının göstergesidir. Tesadüf değildir. Bu bir saray projesidir. Bu savcıların başka işi yok mu. 20 gündür girilemeyen iller var. Kobane olayları sonrası HDP ile ilgili neden harekete geçmediler." sözleriyle eleştirdi.

"ALAYI GELSİN"

Bahçeli, kurultay isteyen muhaliflere "Alayı gelsin" çıkışını yaptı. Bahçeli, "Hak etmeyenlerin" kurultay salonuna giremeyeceğini ifade etti.

Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP'ye yönelik eleştirilere İl Başkanları Toplantısı'nda tepki göstererek "1 Kasım sonrası, aynı anda CHP ve MHP'de olağanüstü kurultay istenmesi tesadüf değildir. HDP'de böyle bir talep neden yok mesela" dedi.

KURULTAY TEPKİSİ

Bahçeli, 1 Kasım sonrası MHP'ye yönelik eleştirilere İl Başkanları Toplantısı'nda tepki göstererek "1 Kasım sonrası, aynı anda CHP ve MHP'de olağanüstü kurultay istenmesi tesadüf değildir. HDP'de böyle bir talep neden yok mesela" dedi.

İLK GRUP TOPLANTISI

MHP Lideri, yarın da sayıları 80'den 40'a inen milletvekilleriyle ilk grup toplantısını yapacak. Bahçeli, seçimin üzerinden 16 gün geçtikten sonra ilk kez kameralar karşısına geçmiş olacak.

İnternethaber



Bu haber 603 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,060 µs