En Sıcak Konular

Haluk Koç'tan 'kurultay' açıklaması

10 Kasım 2015 16:31 tsi
Haluk Koç'tan 'kurultay' açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç, ocak ayının ilk 15 günü içerisinde CHP olağan kurultayının yapılacağını söyledi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, parti genel merkezinde gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, toplantının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunarak, sorularını yanıtladı.

CHP'nin 7 Haziran seçimlerinden sonra olağan kurultay sürecini başlattığını anımsatan Parti Sözcüsü Haluk Koç, o seçimler sonrasında da Eylül ayı içerisinde 12 ilde ve 149 ilçede olağan kongre süreçlerinin tamamlandığını bildirdi.

Bu süreçte parti içi demokrasinin tüm kurallarına uyulduğunu ve yapılan kongrelere hiçbir itiraz olmadığını belirten Koç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yine bu ay içerisinde de 5 ilimizde, daha önce planlanan ve 1 Kasım sonrasında tekrar işletilmeye başlanan, daha önce gerçekleştirilen kısımların da geçerli sayıldığı süreç devam ettirilmektedir. Kasım ayında 5 ilde daha kongremiz yapılacaktır. Aralık ayında hemen hemen hepsini tamamlayacağız yani ocak ayının ilk 15 günü içerisinde de CHP olağan kurultayını yapmış olacaktır. CHP 2016 yılına bu şekilde girecektir. Takvimimiz işliyor, bu takvim içerisinde de gereken adımlar planlandığı gibi işliyor. İl ve ilçe kongreleri devam edecek ve tüzüğün gereği olağan takvim içerisinde de olağan CHP kongresi yapılacaktır."

AA



Bu haber 838 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,107 µs